Mentor

Carla Snepvangers, Ace Concepts & Events

Strategie | Innovatie | Operationele processen | Operatie | Disruptief business model | Klanttevredenheid

Vrijwel direct na mijn studie Bedrijfskunde aan de Universiteit Nijenrode startte ik mijn eerste bedrijf. Daarna volgden er nog een aantal ondernemingen op het gebied van online media en televisie. Vorig jaar heb ik mijn televisie-produktiebedrijf, waar Ace Concepts + Events 3 jaar geleden uit voortgekomen is, verkocht. Met ACE C+E richten we ons op grote events zoals Sail Amsterdam. Ik ben een strategisch denker met een brede interesse voor ontwikkelingen die de maatschappij veranderen. Als ondernemer sta ik voor resultaatgericht werken en samen veel plezier maken.

Mijn succesformule
Altijd in oplossingen denken, veel plezier maken en goed naar de klant luisteren

Iets over mezelf
Leuke dingen doen met leuke mensen. Dat is mijn belangrijkste drijfveer als het gaat om mijn professionele ambities.Tenslotte creëer ik graag een omgeving waarbinnen iedereen zich prettig en vertrouwd kan voelen, zodat ze zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Ik hou van positiviteit, mensen die overal kansen en mogelijkheden zien in plaats van beren op de weg. Dat brengt een dynamiek met zich mee die heel prettig is om in te functioneren.

"It's not about having access to people, it's about adding value to their life."

Welke inzichten kan ik je bijbrengen
Blijf niet te lang hangen in plannen en processen, begin gewoon en zo snel mogelijk. Luister goed naar je klant en neem hun ervaring met je bedrijf en je product of dienst als belangrijkste leidraad voor verdere ontwikkeling. Wees niet bang om alles om te gooien. Denk groot. Zorg ervoor dat het je ambitie is om de grootste te willen zijn op jouw speelveld.


Waar sta ik in 2020
In 2020 hoop ik een bijdrage geleverd te hebben aan het welzijn van alle mensen op de hele wereld en de aarde zelf.

Mijn bedrijf: Ace Concepts & Events