Groeiondernemer, wat doet nlgroeit voor jou?

Over nlgroeit
Nlgroeit is voor ondernemers met een bedrijf tussen de 1 en de 100 miljoen omzet. Doelstelling van nlgroeit is om het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten. Dit doen we door:

  • ondernemers bewust te maken van groeikansen;
  • ondernemers aanmoedigen om gebruik te maken van o.a. mentoring, coaching en opleiding;
  • ondernemers helpen bij de groeirealisatie, door hen te matchen met een mentor, opleiding of andere dienst die kan bijdragen aan groei.

Hoe vind ik een mentor en/of kom ik in contact
Je kan je aanmelden voor een mentor door de nationale groeitest te maken, dit kost je 20 minuten. Hieruit volgt een selectie van mentoren die bij jouw profiel aansluiten. Op deze pagina kan je je interesse aangeven en wij nemen dan contact met je op om het matchingproces op te starten. Wil je direct contact? Geen probleem, bel José (06-22240427) of Paul (06-53503335). Zij helpen je aan de juiste mentor, met invullen van de groeitest en alle overige vragen.

Ben jij groeiondernemer?

  • Je bent ondernemer/DGA
  • Je onderneming bestaat minimaal drie jaar
  • De omzet van je onderneming is minimaal één miljoen euro
  • Er is sprake van minimaal 5 werkzame personen (m.u.v. netwerkorganisatie)
  • Je onderneming heeft een duidelijk groeidoel

Doe de nationale groeitest
Wil je meer gedetailleerd inzicht in waar je staat als ondernemer? Doe dan de nationale groeitest. Middels deze ingenieuze assessment tool krijg je binnen 20 minuten een diepgaand beeld hoe jouw bedrijf is voorbereid op groei. Je kunt jezelf direct vergelijken met andere ondernemers en je weet direct waaraan je kunt werken. "Ongelooflijk bruikbaar", "wat een eyeopeners", aldus enkele van de honderden ondernemers die je voorgingen.

De tool is gebaseerd op diverse wetenschappelijke groeimodellen en aangevuld met concrete adviezen en ervaringen van groeiondernemers en experts. Je ontvangt direct jouw groeiscore en een uitgebreide assessment analyse van jouw specifieke situatie in een online rapport. We garanderen dat daar onverwachte, interessante en bruikbare adviezen in staan die je helpen met de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf.

Pay it forward
Aan deelname aan mentortrajecten via nlgroeit zijn geen kosten verbonden. Wel verwachten wij dat je na succesvolle deelname ook een deel van jouw tijd beschikbaar stelt om als mentor voor andere ondernemers te fungeren. Daarmee help jij weer een ondernemer groeien! Hier vind je meer informatie over mentor worden.