Aankomende nlgroeit events

Leiderschap | Strategie | Mensen | Internationaliseren | Innovatie

Ook in 2018 trekt nlgroeit door het land. Ontmoet tijdens deze events andere ambitieuze groei-ondernemers uit het netwerk van nlgroeit!

3 oktober Utrecht Groeit! Groei je mee?

 

Op 3 oktober organiseren NL2025, de Ondernemers Academie (UOA) en nlgroeit een leerzaam en inspirerend event, Utrecht Groeit!  Kees de Jong gaat in gesprek met Michiel Muller, specialist in ondernemerschap en het openbreken van markten. En mentor Vivienne van Eijkelenborg: zakenvrouw van het jaar 2016 en CEO van Difrax (innovatieve en trendy babyproducten) vertelt haar verhaal hoe zij persoonlijke en zakelijke groei combineert. Alle reden om te komen en te leren van ervaren topondernemers en groei-experts!

4 oktober Innovation Expo
Op die dag is de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam Zuid omgevormd tot één groot Living Lab! Ervaar, beleef en bekijk de meer dan 150 innovaties op de Innovation Expo, op het RDM-terrein, dé innovatiehotspot in de Rotterdamse haven. Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en hiermee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land én in de wereld voor staan, dat is het doel van de Innovation Expo 2018. Met dit tweejaarlijkse event biedt de overheid een podium aan bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden om innovaties voor het voetlicht van een breed nationaal en internationaal publiek te brengen. nlgroeit is erbij en verzorgt een van de 40 sessies!

28 november Haarlem Groeit! Groei je mee?
Binnenkort meer informatie!

Ontmoet nlgroeit ook tijdens (meer informatie volgt):

  • Week van de Ondernemer: 19 november te Eindhoven, 21 november te Rotterdam en 23 november te Amsterdam
  • 28 november Haarlem Groeit

Ben je benieuwd hoe het eraan toegaat op onze events? Bekijk de video-verslagen van de groei-events in 2017 met tips en persoonlijke verhalen van groei-ondernemers.

Noord-Nederland Groeit Thialf stadion, Heerenveen
Een wel heel bijzonder event met als zeer speciale gast Hare Majesteit Koningin Máxima. Zij nam deel aan enkele rondetafelgesprekken!

Zeeland Groeit

Op de hoogte blijven van onze events?


Meld je aan voor de nieuwsbrief