nlgroeit - ondertekening samenwerking nlgroeit en Euronext

nlgroeit partner in Euronext TechShare Programma 2018-2019

Met een handtekening bekrachtigden Claudia Zuiderwijk en Kees de Jong de samenwerking met René van Vlerken van Euronext. In het nieuwe Euronext TechShare Programma 2018-2019 is nlgroeit één van de partners.

Techshare is een educatieprogramma speciaal gericht op snelgroeiende en innovatieve techbedrijven, die meer willen weten over het proces rondom een beursgang. Het programma helpt eigenaren en bestuurders van techbedrijven om de functie en dynamiek van de financiële markten beter te begrijpen. CEO’s zijn zo beter in staat om de mogelijkheden van een beursnotering en de kansen ervan te beoordelen in relatie tot hun strategie en groeiambities.

De officiële start van TechShare 2018- 2019 was aan de HEC in Parijs op vrijdag 21 september. In opdracht van Euronext verzorgde deze internationaal gerenommeerde business-school in Parijs een tweedaagse campus voor alle deelnemers. Alle bedrijven en partners uit zowel België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en Zwitserland waren hierbij aanwezig.

Het is logisch dat Euronext en nlgroeit elkaar weten te vinden in dit mooie programma voor groei-ondernemers. Groei-ambassadeur van nlgroeit Jitse Groen van Takeaway.com liet al eens zien dat een beursgang juist voor ambitieuze groei-ondernemers een mooie groeistap is. Hij is een voorbeeld voor tal van groei-ondernemers.