Groeicontent

Een overzicht van onze groeicontent.

nlgroeit - teams

#nlgroeithelpt ... bij thema bouwen aan je organisatie

Bij het bouwen aan je organisatie moet je als ondernemer taken en verantwoordelijkheden anders gaan organiseren en beslissingen aan je team overlaten. Maar hoe structureer je de management functie? Hoe bouw je een sterk en effectief management team en wat zijn voor- en tegens van zelfsturende teams? Bekijk hier de meest relevante content van nlgroeit op dit gebied.

Lees meer
nlgroeit - column Kees de Jong

Heeft jouw team de juiste geelbalans?

Waarom werken sommige teams beter dan andere? Hoe kan het dat het ene team wel tot resultaten komt, terwijl het andere niet in staat is om enige prestatie neer te zetten? Ik heb me dat vaak afgevraagd, zegt Kees de Jong in zijn column.

Lees meer
nlgroeit - Koningin Máxima aanwezig bij ‘Jaarevent nlgroeit’

Koningin Máxima aanwezig bij ‘Jaarevent nlgroeit’

Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdag 28 maart aanwezig bij het derde ‘Jaarevent nlgroeit’ in de voormalige suikerfabriek Sugar City in Halfweg. Tijdens deze jaarbijeenkomst maken nlgroeit en het Erasmus Centre for Entrepreneurship ook de lijst bekend van de 250 snelst groeiende Nederlandse bedrijven.

Lees meer
nlgroeit - thema strategie

#nlgroeithelpt bij ... thema strategie

Een bedrijf kan op verschillende manieren groeien. Is groeistrategie een van jouw aandachtspunten? Dan vind je hier een overzicht van de meest relevante content van nlgroeit voor jou.

Lees meer
nlgroeit - Kees de Jong

Herken jij de tower of guilt?

Een visie op de toekomst van je markt is cruciaal. Immers, om over drie jaar nog relevant en succesvol te zijn, moet je nu al nadenken over investeringen in productontwikkeling, technologie, bemensing en marketing. Jij hebt dus je blik op de horizon, schrijft Kees de Jong in zijn column.

Lees meer
nlgroeit - Innovatie top 100

Schrijf je in voor de MKB Innovatie Top 100

De MKB Innovatie Top 100 van de KvK laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Volg jij nlgroeit groeibedrijven Arion, Divitel, NETICS en Soverin op? Hoor jij bij de 100 innovatiefste bedrijven van Nederland in 2018? Schrijf dan direct in voor deze editie via www.mkbinnovatietop100.nl. Inschrijven kan tot 27 april 2018.

Lees meer
nlgroeit - Jasper de Rooij van Simpel.nl

“Een mentor bekijkt het van een afstandje. Dan kom je vaak tot andere inzichten.”

Jasper de Rooij van simpel.nl is mentor bij nlgroeit. We spraken met hem over zijn mentorschap, over ondernemer zijn en over groei-ondernemers.

Lees meer
nlgroeit - 400ste match Sven Braam van Sneleentaxi.nl en Jasper de Rooij van simpel.nl

Van podcast naar aanvraag naar mentorgesprek

We beginnen het nieuwe jaar goed. De 400ste match is een feit! Mentor Jasper de Rooij van simpel.nl ging in gesprek met groei-ondernemer Sven Braam van Sneleentaxi. Hoe verliep het gesprek?
 

Lees meer
nlgroeit - resultaten enquete

Resultaten ondernemersenquête

Onlangs deden we via de social media en onze nieuwsbrief een oproep om mee te doen aan de enquête van onze stagiaire. We delen graag een samenvatting van de resultaten.

Lees meer
nlgroeit - gouden groeier

De Top 250 Groeibedrijven 2017

Snelgroeiende bedrijven, ofwel scale-ups, waren in 2015 verantwoordelijk voor de creatie van 73.680 nieuwe banen.

Lees meer
nlgroeit - team nlgroeit

Een gezonde groei in 2018!

nlgroeit wenst je hele fijne dagen en een gezonde groei in 2018!

Lees meer
nlgroeit - facts en figures

Update facts & figures nlgroeit

Benieuwd waar nlgroeit na bijna 2 jaar staat? Hier de belangrijkste facts en figures op een rij.

Lees meer