nlgroeit - events

Bezoek events en laat je inspireren

nlgroeit-events

Groei sneller. En beter. Kom naar de events

Samen groeien. Dat is de insteek van ieder event dat nlgroeit organiseert. Of het nu het jaarevent is, of een regionaal groei-event of een expertsessie. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren. Leren wie je als ondernemer bent, leren waar je bedrijf staat, leren wie jou kan helpen (en wie jij kunt helpen) en leren waar je naartoe kunt groeien.

Ontmoet tijdens deze events andere ambitieuze groei-ondernemers uit het netwerk van nlgroeit! Je breidt je netwerk uit, je leert van ervaren topondernemers en groei-experts en je hebt volop de gelegenheid voor het stellen van jouw groeivragen en het aanscherpen van jouw groeidromen. Want klankborden met ondernemers die, net als jij, aan het groeien zijn, geeft je al een enorme zet in de goede richting.

nlgroeit - denktank

Aankomende events

Bekijk hier het overzicht van inspirerende groei-events, maak je keus en schrijf je in!

Nieuwsgierig naar onze events?

nlgroeit heeft al een aantal mooie events achter de rug. Deze zetten de toon voor alle events die nog komen. Een paar voorbeelden:

Noord-Nederland Groeit Thialf stadion, Heerenveen
Een wel heel bijzonder event met als zeer speciale gast Hare Majesteit Koningin Máxima. Zij nam deel aan enkele rondetafelgesprekken! Kijk ook naar de tips van groei-ambassadeurs Harold Goddijn van TomTom en Elske Doets van Jan Doets America Tours en mentor Rene Tulner van Wijnvoordeel. Groei-ondernemers Martina Kruidhof van Axtra Voorzetapparatuur BV en Wim Smits van Smits Assen BV delen hun ervaringen!

Zeeland Groeit

Verslag van Zeeland Groeit!, een regionaal groei-event met tips en persoonlijk groeiverhalen van Kim Lustermans van Landgoed Rijckholt, Anne-Marie Wieman van Medisol BV, Kees van Iwaarden van Iwaarden Schilders, Marjo Meeuwsen van Justion Advocaten en Glijn Duijzer van Nilsson BV.

Bekijk de video voor een impressie!