Dorian Hofs

Dutch Beauty Group

  • Technologie
  • Schaalbaarheid
  • Leiderschap
  • Operatie
Beschikbaar
Jong begonnen, tech gedreven, en denk altijd in oplossingen. Snel groeien en aan de organisatie bouwen is waar ik van geniet.
 

Bedrijfsactiviteiten

We zijn een beauty retailer met zowel een webshop (Parfumswinkel), een franchise keten met 40 winkels (MOOI Parfumerie) en een groothandel (DBG).
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Snel stappen maken door je aan te passen aan de markt. Tachtig is prachtig.
 

Mijn succesformule

Gedrevenheid en discipline, goed leiderschap door de verbinding te zoeken met je personeel, heel erg tech en data gedreven. Meten is weten en structurele oplossingen zoeken.
 
 
"Tachtig is prachtig / goed is beter dan perfect / there are no shortcuts”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Door mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica heb ik mij altijd beziggehouden op het snijvlak van business en IT. Ik heb veel software ervaring, maar ben ook altijd bezig geweest met het bouwen van een organisatie, leiderschap en coaching en ook veel finance en funding. Daardoor kan ik met andere ondernemers sparren over leiderschap, management en het opzetten van een organisatie. Daarnaast ben ik ook technologisch aangelegd door mijn IT achtergrond en kan ik sparren over innovatie, opzetten van platforms, online marketing en webshops.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over twee jaar heeft mijn organisatie 125+ medewerkers, zijn we een toonaangevende retailer in de beauty branche en is onze organisatie van een startup gegroeid naar een volwassen scale-up.
 
Mijn bedrijf: Dutch Beauty Group