Rick van Nispen

Pimm Solutions

  • Strategie
  • Schaalbaarheid
  • Personeel
  • Operatie
Beschikbaar
Ik heb als ondernemer een structureel winstgevend B2B bedrijf opgebouwd naar 50+ medewerkers en 20+ mio omzet, door de juiste onderwerpen aan te pakken op het juiste moment, onder andere door de inzet van Rockefeller Habits / Scaling Up en KPI's. Ervaring met het opzetten van een groeiend bedrijf, zowel tijdens de start-up als scale-up fase. Groei, schaalbaarheid en (toekomstige) winstgevendheid hebben altijd centraal gestaan.
 

Bedrijfsactiviteiten

Pimm Solutions biedt een tail-spend oplossing, waarmee op een slimme manier zakelijke cadeaus en attenties gekocht kunnen worden. Door het gekoppelde platform worden geen onnodige kosten gemaakt, als gevolg van declaraties, facturen en leveranciersmanagement.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Timing is alles, zaken goed doen is niet voldoende om succesvol te zijn, dit moet ook op het goede moment. Het is belangrijk om een basis te creëren met o.a. goede meeting ritmes en inzichten d.m.v. KPI's, waardoor je vanuit een solide basis met een goed gevoel een flexibele dynamische omgeving faciliteert voor je mensen. Creativiteit en ondernemen binnen de organisatie om grote stappen te maken is dan uitstekend mogelijk, zonder het risico te lopen uit de bocht te vliegen, door (langdurig) aan de verkeerde onderwerpen te werken in een chaotische omgeving.
 

Mijn succesformule

Timing is alles, zaken goed doen is niet voldoende om succesvol te zijn, dit moet ook op het goede moment.
 
 
“Timing is alles”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Rockefeller Habits / Scaling Up
KPI's
Product/Market fit
Propositie
Strategie
Vorming (groeiende) organisatie
Personeel/Teamopbouw
Leiderschap
Schaalbaarheid
Customer Success
Management
Productontwikkeling
Operational Excellence
Categorie management
Leveranciersmanagement
Cash is king
 

Waar sta ik over 2 jaar

Internationaal succes met mijn bedrijf Pimm Solutions.
 
Mijn bedrijf: Pimm Solutions