Wouter Balk

BIM Creators bv

  • Bedrijfscultuur
  • Innovatie
  • Leiderschap
  • Schaalbaarheid
Niet beschikbaar
Ik omschrijf mezelf als een learning by doing ondernemer die niet bang is om een mening te vormen én anderen hun mening te laten tellen. Ik heb altijd oog voor de medewerkers en werk bij samenwerking altijd op basis van onvoorwaardelijk vertrouwen. Als founder van BIM Creators alle ins en outs van het ondernemen inmiddels meegemaakt, dus beschikking over de helikopter view over alle segmenten binnen een bedrijf.
 

Bedrijfsactiviteiten

Elk bouwproject is complex. Hoe zorgt u er dan voor dat elke partij effectief communiceert, altijd de juiste data en informatie heeft en dat u kostbare fouten en vertraging voorkomt? Vanuit onze overtuiging kan bouwen simpeler. Door het effectief inzetten van een BIM en het in kaart brengen van alle processen, brengen wij bouwen naar de toekomst. Samen zorgen wij ervoor dat u en alle betrokken partijen ten alle tijden over de juiste data en informatie beschikken. Uw medewerkers worden op de juiste wijze ondersteund en geholpen en u houdt op een gemakkelijke manier het overzicht. Door altijd voor u klaar te staan en onze praktijkervaring en kennis met u te delen, zorgen we er samen voor dat u dankzij een 3D Bouw Informatie Model de projectduur verkort en kostbare fouten voorkomt.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Pieken kun je best een tijd volhouden maar bouw het juiste systeem om je heen zodat je uiteindelijk ruimte krijgt om weer aan jezelf te denken én te werken.
 

Mijn succesformule

Hard werken en plezier gaan hand in hand maar belangrijker is blijf altijd in verbinding met je collega`s om de juiste beslissingen te kunnen nemen.
 
 
"Jouw persoonlijke spiegel is de basis van je eigen succes”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik kan je leren wat je vooral moet doen om een gezonde en stabiele organisatie op te bouwen en dat je moet waken voor de diverse valkuilen die tijdens die reis zullen opdoemen.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Dan geef ik samen met mijn compagnons leiding aan meerdere organisaties
 
Mijn bedrijf: BIM Creators bv