nlgroeit - KVK Business Challenge

KVK Business Challenge

Corporate organisaties beschikken over een sterk netwerk, een groot marktaandeel én hebben toegang tot financiële middelen. Maar ook zij hebben uitdagingen. Innovatieve MKB’ers staan bekend om hun creativiteit, snelheid en vernieuwende ideeën. Een perfecte match die tot innovatie en nieuwe business leiden. Via KVK Business Challenge vinden MKB’ers en corporates elkaar.

Prijs
Gratis
Tijd
Vanaf 15 oktober
Locatie
Online
  • Ben je een creatieve, innovatieve en oplossingsgerichte ondernemer?
  • Zoek je mogelijkheden om in contact te komen met de innovatie afdeling van corporate organisaties?
  • Zie je kansen om met jouw expertise en ideeën bij te dragen aan de uitdagingen van corporate organisaties?

Dan is het innovatieplatform KVK Business Challenge dé ontmoetingsplaats om in contact te komen met corporate organisaties. Corporate organisaties pitchen challenges op het online platform, jij reageert en komt met oplossingsrichtingen. Praat mee en wie weet zit jij straks bij een deze corporates aan tafel om te starten met een co-creatieproces. Laat de vonk overslaan en kom tot een succesvolle samenwerking en een compleet nieuwe business.

Er zijn weer 9 nieuwe challenges beschikbaar tot 23 november. Ga via chatlijnen in gesprek met de innovatiemanager van corporate organisaties. Presenteer jezelf en laat zien dat ze jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Kamer van Koophandel

Andere groeievents