Amsterdam Capital Days

Amsterdam Capital Week organiseert speciaal voor haar vijfjarig bestaan ‘’Amsterdam Capital House’’!

Prijs
Wisselt per dag
Tijd
09:00-18:00
Locatie
Amsterdam, Capital C

Wil jij als groeiondernemer in contact komen met andere ondernemers, investeerders en creatieven? Laat je inspireren tijdens Amsterdam Capital House en neem de kans om je kennis te delen, nieuwe connecties te maken en co-creaties op te zetten met gelijkgezinden.
Doe tijdens de drie dagen mee met de masterclasses, discussies en interactieve workshops op een van de drie thema’s:

  • Human capital gaat over het definiëren van een bedrijfscultuur, het bouwen van een succesvol team en het blijven ontwikkelen van jezelf als ondernemer.
  • Financial capital: Het thema financial capital gaat in op het vinden en beheren van financiering.
  • Social capital: Social capital gaat over het opzetten en verder ontwikkelen van een duurzame organisatie en netwerk.

nlgroeit werkt mee aan het Amsterdam Capital House. Denk je wel eens aan een mentor maar twijfel je nog of het iets voor jou is? Wil je weten wat een mentor voor jou kan betekenen in het realiseren van je groeiambities? Ben je benieuwd wat een mentortraject bij nlgroeit inhoudt? Dan is Amsterdam Capital House the place to be om te speeddaten met de mentoren van nlgroeit en andere aanwezige partijen.

Programma

Het programma is nog volop in ontwikkeling maar hieronder vind je alvast een sneek preview van wat er jou allemaal te wachten staat tijdens dit hippe event.

Maandag 23 september: House academy
Mastermind sessions: masterclass over hoe je jouw bedrijf verder laat groeien en hoe je je eigen professionele vaardigheden verder kan ontwikkelen.
Capital Tour by night: speeddate sessie met ondernemers en investeerders onder het genot van een drankje in hartje Amsterdam.

Dinsdag 24 september: Meaningful Conversations
Living room Talks: Deel jouw kennis met andere ‘huisgenoten’ en experts in huiselijke sfeer
Official house party: feest voor het vijfjarige bestaan van Amsterdam Capital Week

Woensdag 25 september: Open House Sessions
Mentoren stellen hun huizen open voor ondernemers om samen in huiselijke setting met elkaar te sparren over de thema’s human capital, financial capital en social capital.

Ook drie mentoren van nlgroeit stellen op woensdag 25 september hun huis open. Je kan aan een van de drie p2p-tafels deelnemen. Ben jij een groeiondernemer met een omzet van meer dan vijf miljoen? Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan de nlgroeit Open House Sessions. Meer informatie

nlgroeit helpt ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn.

aangeboden door: Amsterdam Capital House

Andere groeievents