nlgroeit - Business Boost Live

Business Boost Live

Kom naar Business Boost live, het grootste ondernemersevent van Nederland dat dit jaar op woensdag 20 maart 2019 plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. nlgroeit is trotse partner en maakt tijdens het event de Top 250 Groeibedrijven van 2019 bekend. Wie mag dit jaar de Gouden Groeier in ontvangst nemen?

Prijs
vanaf 60,- euro
Tijd
20.00 uur tot 22.30 uur
Locatie
Rotterdam Ahoy

BusinessBoost Live staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. Ondernemers ervaren de grootste ‘ondernemers inspiratie-show’ van Nederland. Meervoudig beste DJ van de wereld Armin van Buuren staat op het podium met onder meer de internationaal bekende ‘relatiewetenschapper’ Esther Perel, presentator en programmamaker Johnny de Mol en innovatieve ondernemers zoals Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic), Dirk de Bruijn (Swapfiets) en Steven Schuurman (Elastic). Zij delen exclusief hun verhaal op een imponerend ‘360 graden’ podium. Een spectaculaire avond uit vol inspiratie en entertainment!

Gouden Groeier

Tijdens het event maakt nlgroeit de Top 250 groeibedrijven van 2019 bekend. Deze lijst wordt samengesteld door nlgroeit in samenwerking met Rotterdam School of Management en het Erasmus Centre for Entrepreneurship. De nummer één ontvangt op het podium de ‘Gouden Groeier’ award. Takeaway.com, het bedrijf achter onder meer thuisbezorgd.nl, won deze award in 2018.

Korting via nlgroeit

Wil jij naar deze grootste inspiratie-show? Nlgroeit is partner van BusinessBoost Live. Daarom kunnen wij jou een korting van 20% bieden! Meld je aan via de link en gebruik als kortingscode NLGROEIT. Let op: de 20% korting op de ticketprijs wordt pas op de laatste pagina verwerkt!

Jaarevent nlgroeit 2019

Heb jij al een ticket voor ons jaarevent? Dan hoef je je niet aan te melden en zit je straks - na afloop van het jaarevent - samen met 350 andere collega-groeiondernemers en topondernemers uit het nlgroeit-netwerk direct rondom het imponerende '360 graden'-podium! Bekijk het programma van ons jaarevent.

Andere groeievents