Business Boost Live

Kom naar Business Boost live, het grootste ondernemersevent van Nederland dat dit jaar op woensdag 4 maart 2020 plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. nlgroeit is trotse partner en maakt tijdens het event de Top 250 Groeibedrijven van 2020 bekend. Wie mag dit jaar de gouden groeier in ontvangst nemen?

Prijs
vanaf 65,- EUR
Tijd
20:00 uur tot 22:30 uur
Locatie
Rotterdam Ahoy

BusinessBoost Live staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. Ondernemers ervaren de grootste ‘ondernemers inspiratie-show’ van Nederland. In een bijzondere ‘360 graden setting’ betreden ondernemers, influencers en visionairs het podium in Rotterdam Ahoy. Pieter Zwart vervult dit jaar de rol als host en neemt daarbij het stokje over van Picnic oprichter Michiel Muller. De Amerikaanse bestseller auteur Verne Harnish, modeontwerpster en presentatrice Nikkie Plessen, Atilay Uslu en Raymond Cloosterman staan deze avond op het podium. Het wordt een spectaculaire avond vol inspiratie en entertainment!

Gouden Groeier

Tijdens het event maakt nlgroeit de Top 250 groeibedrijven van 2019 bekend. Deze lijst wordt samengesteld door nlgroeit in samenwerking met Rotterdam School of Management en het Erasmus Centre for Entrepreneurship. De nummer één ontvangt op het podium de Gouden Groeier. Picnic, de online supermarkt, won deze award de afgelopen editie.

Jaarevent nlgroeit 2020

 Voorafgaand aan Business Boost live organiseert nlgroeit haar jaarevent. Informatie en uitnodigingen volgen snel (invitation only).

Andere groeievents