nlgroeit - de week van de ondernemer

De week van de ondernemer

Groeien met je bedrijf? Kom naar de Week van de Ondernemer!

Krijg een-op-een advies van experts, doe je voordeel met ervaringsverhalen van succesvolle topondernemers en ontmoet anderen om de groei van jouw bedrijf een verrassende impuls te geven.

Tijd
08.30 uur tot 17.00 uur
Locatie
RAI Amsterdam

In één dag heb jij alle relevante kennis over digitalisering, marketing, nieuwe businessmodellen en het werven van talent. De enige investering die je doet is één dag vrijmaken in je agenda. Geef jezelf een boost en krijg persoonlijk advies voor je eigen bedrijf. Bovendien ontmoet je veel andere ambitieuze ondernemers.
 

Datum & Locatie

  • 19 november in Eindhoven (Klokgebouw)
  • 21 november in Rotterdam (Ahoy)
  • 23 november in Amsterdam (RAI)

 

Programma

Dagvoorzitter van het Jaar, presentator én supporter van ondernemerschap Ronnie Overgoor is jouw host tijdens de Week van de Ondernemer. Kees de Jong is zijn sidekick. Ook Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, is erbij.

  • 08.30 - 09.30 uur Ontvangst
  • 09.30 - 11.30 uur Openingsshow: topondernemers delen hun groeigeheimen.
  • 12.00 - 15.30 uur Kies uit diverse keynotes en workshops
  • 15.30 - 16.30 uur Borrel

 

nlgroeit sessies

Kun je groeien leren? Is het een kunst of een wetenschap? Kun je sneller groeien leren? Bezoek de nlgroeit sessies tijdens de Week van de Ondernemer! Onze eigen groei-expert Kees de Jong en drie van onze mentoren delen hun inzichten op het gebied van snelle groei. Welke groei-strategie past het best bij jouw bedrijf en welk type leiderschap bij groei? Op 19 november in Eindhoven met Stan Verhoeven, op 21 november met Faizal Siddiqui in Rotterdam en op 23 november in Amsterdam met Maartje van Wijk.

Ook worden inzichten gedeeld uit het nieuwe boek LEF; het geheim van marktverstoorders ontrafeld. Wat doen superondernemers als Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic en ex-Tango en -RouteMobiel), Atilay Uslu (Corendon), Frits van Eerd (Jumbo), Raymond Cloosterman (Rituals), Hugo de Koning (YoungCapital) en Bas van der Veldt (AFAS Software) anders dan anderen? Wat maakt dat deze ondernemers veel sneller groeien dan de concurrentie? En hoe word je een marktverstoorder, die de rest van de markt het nakijken geeft? De belangrijkste inzichten worden op een rijtje gezet en besproken met een groeiondernemer die zelf de periode van snelle groei heeft meegemaakt.

De Ondernemer

Andere groeievents