Den Haag onderneemt! 2019

Gemeente Den Haag organiseert op dinsdag 26 november Den Haag Onderneemt! 2019. In deze editie staan de thema's  ‘Starten, Groeien en Doorgroeien’ centraal.

Prijs
Gratis
Tijd
16.00 - 20.30
Locatie
Den Haag Fokker Terminal

Haagse ondernemersverenigingen, businessclubs en instanties die jouw bedrijf helpen groeien, presenteren zich deze avond op de netwerkmarkt. Keynote spreker Jasper Langbroek vertelt het verhaal achter het succes van Kompaan. De Stichting Ondernemersprijs Haaglanden reikt tijdens dit event ook de Ondernemersprijs, de beloning voor excellent ondernemerschap, uit.

De 18 break-out sessies bieden inspiratie over actuele thema’s voor ondernemers, zoals (online) acquisitie, video marketing, cyberweerbaarheid, zaken doen in het buitenland en vitaliteit op de werkvloer.

Ook groeiondernemers Matthijs en Thomas van den Ende zijn deze avond aanwezig. De broers hebben in 2010 het bedrijf Dyflexis opgericht: de meest gebruiksvriendelijke personeelsplanning en urenregistratie software voor non-desk ondernemingen. nlgroeit mentor Dolf Kos gaat tijdens de break-out sessies in gesprek met beide ondernemers.

Dyflexis

Programma

- 16.00 : Ontvangst

- 17.00: Welkom door wethouder Economie en keynote Jasper Langbroek (Kompaan)

- 17.25: Uitreiking Ondernemersprijs Haaglanden

- 18:00:  Ronde 1 break-out sessies

- 18:45:  Ronde 2 break-out sessies

- 19:30:  Afsluitende borrel en netwerkmarkt

Andere groeievents