nlgroeit - expertsessie sales met Andre Hagelen

Expertsessie sales

In expertsessies delen experts uit het netwerk van nlgroeit hun ervaringen, kennis en inzichten over een groeitopic met je. Alle vragen van deelnemers worden behandeld. De derde sessie gaat over sales. Hoe haal je meer uit je salesproces?

Prijs
Gratis
Tijd
13.30 uur tot 15.30 uur
Locatie
KVK Amsterdam

Wie zijn je belangrijkste concurrenten? Waarom ben je beter dan hen? Wat is je elevator pitch? Hoe buig je bezwaren om in voordelen? Wat is de optimale structuur van een Face to Face gesprek? Wanneer (en hoe) vraag je om de order? Zomaar een paar vragen die van grote invloed zijn op het succes van een salesgesprek.

Om structureel door te groeien en je marktaandeel te vergroten heb je meer omzet nodig. Is sales een van jouw aandachtspunten en ben jij groeiondernemer (> 1 miljoen omzet)? Kom dan naar deze expertsessie met Andre Hagelen.

Ontdek jouw Sales-DNA

In deze expertsessie sales duik je het eerste uur in het Sales-DNA van je eigen bedrijf en ontdek je hoe je met Sales Playbooks de prestaties van je verkopers sterk kunt verbeteren. In het 2e uur is uitgebreid de gelegenheid om eigen vragen aan bod te laten komen en te leren van de ervaringen van andere ondernemers.  

Expert Andre Hagelen zal de sessie leiden. Hij is een van de meest gevraagde sprekers in Nederland op het gebied van omzetgroei. Hij is o.a. gespecialiseerd in Sales Playbooks, een bijzondere manier van voorbereiding door sales, met als doel verkoopprestaties sterk te laten toenemen.

 

nlgroeit helpt ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn. Lees meer over nlgroeit.

 

Andere groeievents