nlgroeit - Food4Business Event

Food4Business

Samen de krachten bundelen, samen kennis delen, om jou een vijfsterren-menu met topsprekers voor te schotelen die jou als ondernemer en als mens in korte tijd succesvoller gaan maken. Dat is het resultaat van het eerste Food4Business event!

Prijs
50 gratis kaarten voor nlgroeit relaties
Tijd
Vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur
Locatie
Beneluxtheater

Een event dat je daadwerkelijk voeding geeft om zowel zakelijk als ook privé beter te presteren. De sprekers geven je tips mee waar je nooit bij hebt stilgestaan.

Tijdens Food4Business presenteren we drie Hoofdgangen, waarin Vikas Milkani & Sally Forrest, Dr. Elke Geraerts en Jorg Snoeck je de ingrediënten geven om nog succesvoller te worden.

  • VIKAS MALKANI The World’s #1 Wisdom Coach, TEDx Speaker, Bestseller auteur voor succes en geluk [Engels gesproken]. Mis deze primeur niet! Op 28 mei is hij voor het eerst in Nederland en geeft hij speciaal voor jou als ondernemer een masterclass waarbij hij de 7 geheimen deelt voor een toekomstbestendig leven. Ontdek hoe je succes en geluk kunt creëren zowel zakelijk als privé, ongeacht de uitdagingen waar je op dit moment voor staat. Vikas Malkani inspireert, motiveert en entertaint met praktische wijsheid en strategieën die je leven massaal ten goede zullen komen.
  • DR. ELKE GERAERTS, De Breinautoriteit van Europa, Auteur beste managementboek van het jaar 2018 Hoe maak je je job en leven future-proof? Breinautoriteit Elke Geraerts inspireert hoe je zelf je brein naar je hand zet en zo meteen impact hebt op je geluk en succes. Woon de première bij van Elke’s nieuwe boek, Authentieke Intelligentie - waarom mensen altijd winnen van computers.

  • JORG SNOECK - ‘THE FUTURE OF SHOPPING’
    Jorg Snoeck is oprichter van RetailDetail, het kenniscentrum Retailhub en de auteur van The Future of Shopping. Jorg Snoeck neemt je tijdens zijn keynote mee naar de wereld van morgen. Je gaat echt beleven hoe we binnenkort allemaal gaan winkelen. Een wereld die dichter bij is dan je denkt.

Als Amuse kun je deelnemen aan workshops van o.a. Melonie Dodaro, de Linkedin en Social selling autoriteit, Chris Baldwin, de snelst groeiende spreker van 2018, een Marketing & Innovatie autoriteit met de focus op 'Meaningful connections', Founder van 10xSpeaker.com. Verder helpt internationaal sprekers coach Nienke van Bezooijen je in jouw unieke branding verhaal, om jouw business story in 1 minuut te kunnen vertellen.

Er staat ook een surprise act op het menu, maar deze blijft natuurlijk een verrassing! Houdt de website en onze social media kanalen in de gaten voor het volledige programma.

Programma

Inloop: 16:00 uur

  • Amuse ofwel BONUS programma, Tijd: 16:30 uur – 17:30 uur. Hierbij kun je kiezen uit verschillende praktijk gerichte workshops die je in 1 uur wijzer maken en waarbij je in het najaar kunt deelnemen aan een masterclass.
  • PLENAIR programma met 3 topsprekers en een surprise act! Tijd: 18:00 uur – 22:00 uur

Speciale actie voor nlgroeit

Speciaal voor groeiondernemers van nlgroeit zijn er 50 vrijkaarten beschikbaar! Reserveer direct je kaart en vul bij het boeken in: NLgroeitactie. Je kunt dan een kaart selecteren voor 0 euro.

 

aangeboden door: Organisatie is Beneluxtheater i.s.m. Assemblee Speakers, Presentation-Master en Online Academie B.V.

Andere groeievents