nlgroeit - groeimasters

Groeimasters: online werken aan de volgende stap

Groeimasters is een serie online masterclasses die je helpt om te groeien. Je werkt aan jezelf en aan je onderneming om zo je groeivermogen te verbeteren. Dat doe je alleen of samen met de andere leiders in je onderneming.

Prijs
Gratis
Tijd
60 minuten
Locatie
Online

Groeimasters is bedoeld voor ambitieuze ondernemers (en hun leadershipteam) die klaar zijn om de volgende stap te zetten. Ze hebben een mooie onderneming en draaien tenminste € 1.000.000 omzet. Er zit meer in. Maar hoe doe je dat en met wie? Die vraag wordt beantwoord in Groeimasters.

Onze belofte
Groeimasters is concreet. Iedere maand op een vast moment zet je stappen om beter te worden in groei. We vliegen niet hoog over maar helpen je daadwerkelijk bij het zetten van de volgende stap. Hoe doen we dat?:

  • In de masterclasses komen verschillende ondernemers aan het woord die ‘het’ al hebben meegemaakt. Zij delen hun ervaringen met jou
  • We zetten de kennis van experts in op de onderwerpen die belangrijk zijn voor je groei
  • Tijdens de masterclasses kun je al je vragen anoniem stellen… en ze worden allemaal beantwoord (door ons kennispanel achter de schermen)
  • Wij houden je op de hoogte van de vorderingen van de andere deelnemers
  • Na iedere masterclass weet je wat je morgen anders gaat doen

Iedere maand op een vast moment zet je concrete stappen om beter te worden in groei. De eerste serie masterclasses start in februari en bestaat uit 10 afleveringen. De online Masterclasses duren ca. 45 minuten en zijn te volgen via deOndernemer.nl.

De laatste uit de serie gaat over het complete groeiverhaal en start op 10 december!

Partners
Groeimasters is een initiatief van Quadia Online Video en is ontwikkeld in samenwerking met nlgroeit.

Quadia Online Video, deOndernemer.nl en nlgroeit

Andere groeievents