nlgroeit - Programma Groeiversneller Centraal Beheer

Groeiversneller: realiseer met je groeiplan een doorbraak voor je bedrijf

aangeboden door: Centraal Beheer ism Port4Growth

Wie ambitieus is, wil vooruit. Maar waar naar toe precies, en hoe dan, is altijd de grote vraag. Zeker in een tijd waarin de concurrentie steeds feller wordt. En de wereld rond je bedrijf doordraait.

Prijs
€ 2.750,- excl. BTW
Tijd
8 dagdelen van 12.00 – 17.30 uur in een periode van een half jaar
Locatie
Apeldoorn, Achmea-campus

Is het bij jou ook hollen en stilstaan? Breng je je groeiambities ook liever van papier naar de praktijk? Stap in Groeiversneller. Een ondernemersprogramma dat helemaal gericht is op je bedrijf en ambities.

Zo maak je je groeiambities waar

Groeiversneller is een pragmatisch programma. Geen lange colleges over hoe het in theorie zou moeten. Wel concreet aan de slag. Je loopt enthousiast en vol vertrouwen de deur uit met een ambitieus én realistisch groeiplan voor je bedrijf. Net als andere ondernemers die met Groeiversneller groeiden en doorgroeiden.

  • Bewezen succesvol programma, nu in verkorte vorm
  • Doelgerichte en concrete vertaling naar je eigen praktijk
  • Ervaringen van collega-ondernemers helpen je verder en andersom

Op initiatief van het ministerie van Economische Zaken ontwikkelde Port4Growth het meerjarige programma Groeiversneller. Centraal Beheer heeft dit programma samen met Port4Growth uitgewerkt in een korte variant daarvan. Zodat je met een beperkte investering in tijd en geld een helder groeiplan maakt, waarmee je vooruitkomt.

Andere groeievents