nlgroeit - event Haarlem

Haarlem Groeit! Groei jij mee?

Op 28 november organiseren nlgroeit en NL2025 samen met lokale ondernemersinitiatieven “Haarlem Groeit”.
De initiatieven PIM Noord-Holland, Present Your Startup, MKB Haarlem, Ondernemersklankbord, Haarlemse Ondernemersprijs 2019 en Gemeente Haarlem zijn betrokken bij het event.

Prijs
Gratis
Tijd
16.00 uur tot 19.00 uur
Locatie
Philharmonie Haarlem

We nodigen jou, groeiondernemer, daar graag voor uit. Je breidt je netwerk uit, je leert van ervaren topondernemers en groei-experts en je hebt volop de gelegenheid voor het stellen van jouw groeivragen en het aanscherpen van jouw groeidromen. Maar bovenal geeft klankborden met ondernemers die, net als jij, aan het groeien zijn, je al een enorme zet in de goede richting.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan meteen in!

'Haarlem Groeit!' is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. We willen jou, ambitieuze ondernemer (met een minimale omzet van 1 miljoen euro), challengen! En we willen je vragen om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers. De ondernemers komen uit Haarlem en omstreken (Zuid-Kennemerland).

Het programma:

  • Op het hoofdpodium hoor je het groeiverhaal van Bas Beerens, voormalig co-founder en CEO van Wetransfer. Wat maakte dat zijn bedrijf zo groeide?
  • Lydian Zoetman, commercieel directeur van craft brouwerij Jopen staat samen met Michel Ordeman, algemeen directeur, aan het roer van de brouwerij. Zij focust zich op de verkoop. “Jopen zoekt naar verrassende manieren om historie met het hedendaagse te verbinden. Bieren naar eeuwenoude recepten pronken naast bieren in innovatieve stijlen.” Leer van haar aanpak.
  • Rondetafelgesprekken’: je gaat in gesprek met ervaren ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf echt niet aan had gedacht. Netwerken, leren en je groei een boost geven!
  • Netwerkborrel’. We sluiten af met een korte informele borrel. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Heb je een gaaf plan of een prangende groeivraag en wil je nog even sparren met die ene topondernemer of coach? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf 1-op-1 aan.

Het kan allemaal!

Na afloop ben je van harte welkom voor het event Present Your Startup.   Aanmelden kan via: “Present Your Startup".


Haarlem groeit! Groei jij mee?

Kom je ook naar Haarlem Groeit? Meld je aan! Ken jij in je netwerk ook een ambitieuze ondernemer die aan de voorwaarden voldoet? Nodig hem/haar uit om deel te nemen aan deze inspirerende bijeenkomst en zich in te schrijven. We zien jullie graag op 28 november!

nlgroeit en NL2025 samen met lokale ondernemersinitiatieven

Andere groeievents