nlgroeit - event LEF

LEF Event: topondernemers delen hun geheimen (kortingsactie!)

Wil jij ook weten hoe je jaar in jaar uit een forse groei kunt realiseren? En wat je moet doen om jouw markt te verstoren? Bij het LEF Event op 16 april krijg je volop handvatten van leiders die je voor gingen. Leer van topondernemers als Bas van der Veldt (AFAS Software), Kees de Jong (NLGroeit) en Goof Hamers (Vanderlande).

Prijs
99,- euro voor nlgroeit leden
Tijd
vanaf 17.30 uur
Locatie
AFAS Theater te Leusden

Het LEF Event is een interactief programma. Vanuit hun eigen ervaring delen de marktverstoorders hun visie op snelle groei en beantwoorden zij al je vragen.

Bas van der Veldt gaat in op duurzame snelle groei. AFAS groeit al jaren met zo’n 15 procent en behoort tot de meest winstgevende bedrijven van Nederland. Hoe krijgt hij dat voor elkaar? Hoe belangrijk is de cultuur binnen het bedrijf om constante sterke groei te realiseren? En in hoeverre is snelle groei essentieel?

Kees de Jong heeft verschillende bedrijven hard laten groeien. Als mede-initiatiefnemer van nlgroeit brengt hij zijn kennis over snelle groei graag over op andere ondernemers. Speciaal voor de bezoekers van het LEF Event doet hij een boekje open over wat hij noemt de ‘paradigma shift’ die nodig is om de absolute top te halen: niet berusten in wat je al hebt, maar inzien dat de markt verstoren wél haalbaar is.

Govert Hamers (ex-Vanderlande Industries en –IHC Merwede) vertelt over de manier waarop hij als CEO Vanderlande van 1 naar 2 miljard euro omzet leidde. Wars van corporate bullshit en managers die alleen bezig zijn hun eigen positie te handhaven of versterken.

Ook geslaagde ondernemers als Lucas Van Zandvoort, die Crocs groot maakte, en Tom van der Lubbe van de succesvolle hypotheekadviesketen Viisi komen aan het woord. Bovendien gaan ondernemers Wessel Berkman (De Commerciële Revolutie) en Dennis Mensink (Mediatic), die samen het boek ‘LEF – Het geheim van marktverstoorders’ schreven, in op de achtergronden van LEF. Waarom wilde hij dit boek graag maken? Wat bindt marktverstoorders nou eigenlijk? En waarom is het zo gaaf om van elkaar te leren?

Welke vragen heb jij om te versnellen?

Actieprijs

Wil je dit niet missen? Dan hebben we goed nieuws! Als lid van NLgroeit ben je er op 16 april bij voor €99,- (excl. BTW) ipv €175,- (excl. BTW). Gebruik kortingscode NLG99 als je je ticket bestelt. Hiervoor krijg je niet alleen een topavond, maar ook een exclusieve LEF-polo. Hoeveel LEF heb jij?

Aanmelden

Ben je nog geen lid? Meld je snel aan!

Andere groeievents