nlgroeit - innovatiemissie Dubai

Innovatiemissie: Scale ups Water, Food, Energy Dubai

Rotterdam Partners organiseert samen met RVO, ScaleUpDelta en Dubai Chamber van 24 t/m 28 maart a.s. een innovatiemissie naar Dubai. Ben je actief op het gebied van water, food en energy én wil je de mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.) verkennen? Ga dan mee in maart met onze innovatiemissie naar Dubai.

 

Tijd
24 t/m 28 maart 2019
Locatie
Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Nederland profileert zich de komende jaren in de Golfregio op de Nexus water, food en energy en zal in 2020 zijn deelname aan de wereldtentoonstelling Dubai EXPO2020 rondom dit thema opbouwen. Gelet op de behoefte aan kennis op deze sectoren waarop Nederland voorop loopt, biedt deze innovatiemissie goede kansen voor Nederlandse bedrijven om zich in de Golfregio te presenteren en zaken te gaan doen.

Water, food, energy in de Verenigde Arabische Emiraten

Nederland heeft uitgebreide kennis op de thema’s water, food en energy. Dit komt goed van pas in de V.A.E., waar een tekort aan water is, voedsel wordt geïmporteerd en diversifiëring van de energie-mix noodzakelijk is. De V.A.E. is zich bewust dat hierop snel moet worden ingespeeld, om te voorkomen dat men straks achter de feiten aanloopt.

Doel van de missie

Tijdens de innovatiemissie zullen we matchmaking events organiseren, paneldiscussies, workshops en een netwerkreceptie. Je ontmoet lokale partijen via een business boost programma en een Smartpreneur event. Hierbij maken we gebruik van het goede netwerk van Dubai Chamber en de ambassade en het Consulaat Generaal in de V.A.E. Het doel van de missie is om in contact te komen met mogelijke partners in de V.A.E., de markt te verkennen en de huidige Nederlandse kennis over water, food, en energy te positioneren en te verbreden.

Het missieprogramma is in ontwikkeling. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de specifieke wensen van de deelnemers.

Voor wie

Bij voorkeur NL scale-up bedrijven die willen internationaliseren en via de Golfregio de lokale marktkansen willen verkennen in de Verenigde Arabische Emiraten en de Golfregio in het algemeen. Het gaat hier dus om partijen die daadwerkelijk een werkend product of dienst hebben, dan wel bijna de markt op kunnen met hun product/dienst.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze innovatiemissie? Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 7 maart 2019. Registratie verloopt via de RVO. Na ontvangst van je registratie dient de RVO nog te bevestigen en alleen dan ben je officieel ingeschreven.

Masterclass 6 maart 2019

Op 6 maart vindt van 10 tot 17  uur in Het Schielandshuis in Rotterdam een intensieve masterclass plaats waar je aan kunt deelnemen in voorbereiding op deze missie. Ervaren trainers en ondernemers zullen je voorbereiden op het internationaliseren van je bedrijf. Uniek is dat ook burgemeester Aboutaleb tijdens de Masterclass zijn ervaringen met internationale missies zal komen delen. Doel van de masterclass is deelnemers zo goed mogelijk voor te bereiden om zoveel mogelijk uit de missie te halen.

Twijfel je nog over missiedeelname? Kom dan zeker naar de Masterclass! Meld je via ScaleUpDelta aan voor dit complete dagprogramma inclusief lunch en netwerkborrel.

Vragen

Heb je vragen over de missie of de masterclass, neem dan contact op met:

Andere groeievents