nlgroeit - expertsessie internationaliseren

Internationaal groeien, ben je er klaar voor?

Als Nederlandse ondernemer die wil groeien denk je al gauw aan internationaliseren, maar waar start je? Hoe bereid je je voor en voorkom je fouten die al door anderen gemaakt zijn? Wat zijn handige hulpmiddelen?

Prijs
Gratis
Tijd
15.30 uur – 18.00 uur
Locatie
CIC Rotterdam, Stationsplein 45

Deze expertsessie wordt gegeven door:

  • Duke Urbanik, oprichter van ScaleUpDelta en ‘entrepreneur-in-residence’ bij YES!Delft. Sinds de verkoop van zijn eigen internationale onderneming heeft Duke meer dan 1.000 ondernemers met groeiplannen op de één of andere wijze uitgedaagd om ‘outside the box’ te denken. Hij laat je zo zelf tot inzichten en de beste nieuwe ideeën komen.
  • Edo de Ronde, business manager Azië bij Rotterdam Partners helpt ondernemers internationaal te groeien via het internationale netwerk van de stad en de haven van Rotterdam. Hij deelt zijn ervaring hoe deelname aan een specifieke innovatiemissie of een internationale beurs kan bijdragen aan het betreden van nieuwe internationale markten.

Deze expert sessie organiseert nlgroeit speciaal voor startups en scale-ups in het kader van Road to GES. Maar jij als groeiondernemer (omzet > 1 miljoen en 5 medewerkers of meer) kan er ook bij zijn. Is internationalisering een van jouw groeitopics? Meld je aan. De expertsessie is van 16-18 uur. Aansluitend kunnen de deelnemers tot 20.00 uur door naar het Venture Café.

In expertsessies delen experts uit het netwerk van nlgroeit hun ervaringen, kennis en inzichten over een groeitopic met je. Alle vragen van deelnemers worden behandeld.

Andere groeievents