nlgroeit - expertsessie internationaal

Internationaal zakendoen is mensenwerk

In expertsessies delen experts uit het netwerk van nlgroeit hun ervaringen, kennis en inzichten over een groeitopic met je. Alle vragen van deelnemers worden behandeld. De vierde sessie gaat over internationaliseren. Strategisch en financieel kan het allemaal prima kloppen, maar de uitvoering kent vele zakelijk culturele hobbels. Hoe ga je daarmee om?

Prijs
Gratis
Tijd
15.00 uur tot 17.00 uur
Locatie
KVK Amsterdam

Is internationalisering een van jouw groeitopics en ben jij groeiondernemer (omzet > 1 miljoen euro en minimaal 5 medewerkers)? Meld je aan voor deze sessie met expert Rob van Nes van International Business Development Academy. Hij begeleidt Nederlandse en buitenlandse ondernemers en managers bij hun internationalisatie.

In zijn expertsessie gebruikt Rob van Nes het cultuurmodel van Lewis als theoretisch kader en vele eigen cases als onderbouwing. Het doel van de sessie is niet om zelf te veranderen, het doel is beter begrip te hebben van andere zakelijke culturen om zo de buitenlandse handelspartner verbaal en non-verbaal beter te begrijpen en signalen op te vangen.

Andere groeievents