jaarevent

Jaarevent nlgroeit 2019

Het vierde jaarevent nlgroeit vindt plaats op woensdag 20 maart in Ahoy te Rotterdam. Het event organiseren we dit jaar deels samen met BusinessBoost Live. Een deel van het programma zal daarom - samen met 7.000 ondernemers - in de Arena van Ahoy plaatsvinden.

Tijd
16.00 uur tot 22.30 uur
Locatie
Rotterdam Ahoy

Onze droom: Nederland, een land van groeiondernemers.

Jaarevent

De dag start met ons jaarevent. Groeiondernemers, groeimentoren, bekende CEO’s van Nederland en partners van nlgroeit komen samen om te ontmoeten, samen groeikansen te ontwikkelen en vooral veel van elkaar te leren. Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer wordt geïnterviewd en geeft haar visie op groei in Nederland. Vervolgens zijn er rondetafelgesprekken of Boostcamps. Bij de rondetafelgesprekken delen ondernemers in bijzijn van andere ervaren ondernemers of CEO’s hun ambities en uitdagingen om vooral van elkaar te leren. De Boostcamps zijn exclusieve masterclasses die gegeven worden door enkele van de meest inspirerende groeiondernemers van Nederland.

Inspiratieshow

In de avond ervaren ondernemers de grootste ‘ondernemers inspiratie-show’ van Nederland. Meervoudig beste DJ van de wereld Armin van Buuren staat op het podium met onder meer de internationaal bekende ‘relatiewetenschapper’ Esther Perel, presentator en programmamaker Johnny de Mol en innovatieve ondernemers zoals Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Dirk de Bruijn (Swapfiets).

Gouden Groeier

Bovendien is op dit hoofdpodium de bekendmaking van de winnaar van de Top 250 Groeibedrijven 2019.
Dit snelst groeiende bedrijf van Nederland zal de ‘Gouden Groeier’ ontvangen uit handen van Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl (winnaar vorig jaar) en Prof. Dr. Justin Jansen van de Erasmus Universiteit.

Programma           

va. 15.15 uur     Ontvangst en inloop.
16.15 uur           Plenair programma met onder andere een update van groeiondernemerschap in Nederland en een interview met staatssecretaris Mona Keijzer.
17.15 uur           Rondetafelgesprekken en Boostcamps rond verschillende groeithema’s met experts en collega groeiondernemers. Diner wordt verzorgd.
20.00 uur           Start BusinessBoost Live met uitreiking Gouden Groeier.
22.30 uur           Einde event.


Dit exclusieve event is voor ambitieuze ondernemers (directeuren/ eigenaren van een bedrijf) met een omzet tussen € 1 mln en € 100 mln uit het netwerk van nlgroeit. Alle plaatsen zijn inmiddels bezet. Aanmelden is op dit moment niet meer mogelijk.

Andere groeievents