nlgroeit - prinsjesdag

Kapitaalmarktfinanciering

Als snel groeiend bedrijf wil je natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn om de toekomstige groei van je bedrijf te kunnen blijven financieren. Maar welke rol kan de kapitaalmarkt hierin spelen?

Prijs
gratis
Tijd
9.00 uur - 11.00 uur
Euronext, Beursplein 5 Amsterdam

Wanneer is het opportuun om via een beursnotering kapitaal op te halen? Welke voordelen levert een beursnotering naast kapitaal nog meer op en wat betekent het om beursgenoteerd te zijn?

Spelen deze vragen voor jou en ben jij groeiondernemer (omzet > 1 miljoen euro en minimaal 5 medewerkers)? Meld je dan aan. Tijdens deze interactieve expertsessie zal Rene van Vlerken, Head of Listing Euronext Amsterdam, ingaan op de toelatingseisen en het proces van de beursgang.

Joris Wilton, Manager Investor Relations van Takeaway.com, deelt graag de stappen die Takeaway.com heeft genomen om de beursgang te realiseren. Ook deelt hij graag zijn kennis en ervaring van een beursgenoteerd bedrijf. Verder zal Rombout Houben van Teslin zijn visie geven op wat er nodig is om bij hen op het radar te geraken. Wat moet een bedrijf met beursaspiraties doen of juist niet doen? Wanneer wordt een bedrijf voor hen interessant en welke mogelijkheden zijn er zoal?

In expertsessies delen experts uit het netwerk van nlgroeit hun ervaringen, kennis en inzichten over een groeitopic met je. Alle vragen van deelnemers worden behandeld.

aangeboden door: Euronext

Andere groeievents