nlgroeit - KLM open

KLM open - share, learn & inspire

De 100ste editie van het KLM Dutch Open wordt van 12 tot en met 15 september 2019 gespeeld op de golfbaan The International in Amsterdam.

Prijs
Gratis
Tijd
13.30 uur - 19.00 uur
Locatie
Amsterdam - The International

Het belooft een zeer speciale editie te worden met een bijzonder spelersveld en veel extra activiteiten en entertainment voor het publiek.

ING private banking nodigt je samen met NLgroeit graag uit voor een middag op de The International in Amsterdam met een spectaculair uitzicht over de golfbaan. Groei-ambassadeur Jitse Groen van Thuisbezorgd trapt de middag af met zijn inspirerend ondernemersverhaal! Vervolgens is er volop gelegenheid om met andere succesvolle ondernemers te sparren over jouw uitdagingen tijdens de rondetafelgesprekken. We sluiten de dag af met een fantastisch diner met zicht op de golfbaan. Share, learn & inspire!

Programma

  • Ontvangst met hapje en drankje
  • Opening door Niek Karsmakers
  • Niek Karsmakers in gesprek met Jitse Groen over de groei van zijn bedrijf.
  • Rondetafelgesprekken. Ga in gesprek met mede-ondernemers en experts, die antwoord geven op al je vragen en die zaken met je delen waar je zelf echt niet aan hebt gedacht. Netwerken, leren en je groei een boost geven!
  • Diner. Praat nog even na met elkaar na die inspirerende gesprekken. Of sta open voor nog meer nieuwe ontmoetingen. Wil je even sparren met die ene topondernemer of coach? Ga het gesprek over de versnelling van de groei van jouw bedrijf 1-op-1 aan.

nlgroeit helpt ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn.

Het maximum aantal deelnemers voor dit event is bereikt.
Je kan je wel inschrijven op de reservelijst door het aanmeldformulier in te vullen. We nemen contact met je op indien er een plekje vrijkomt.

Video file
aangeboden door: ING

Andere groeievents