Jaarevent nlgroeit 2020

Het vijfde jaarevent nlgroeit vindt plaats op woensdag 4 maart in Ahoy te Rotterdam. Ons jaarevent organiseren we voorafgaand aan BusinessBoost Live. Een deel van het programma zal daarom - samen met 7.000 ondernemers - in de Arena van Ahoy plaatsvinden.

Tijd
16.00 uur tot 22.30 uur
Locatie
Rotterdam, Ahoy

Onze droom: Nederland, een land van groeiondernemers.

Jaarevent

We starten deze dag met ons jaarevent waar groeiondernemers, groeimentoren, bekende CEO’S van Nederland en partners van nlgroeit samen komen. Om elkaar te ontmoeten, samen groeikansen te ontwikkelen en vooral veel van elkaar te leren.
Als groeiondernemer neem je deel aan de rondetafelgesprekken of aan de Boostcamps. Bij de rondetafelgesprekken gaan ondernemers met ervaren ondernemers (die net een stap verder zijn) in gesprek over hun ambities en uitdagingen met als doel om vooral van elkaar te leren. De Boostcamps zijn exclusieve masterclasses.

BusinessBoost Live

BusinessBoost Live staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. Internationale sterren als Armin van Buuren en Esther Perel deelden tijdens de afgelopen editie van BusinessBoost Live exclusief hun verhaal op een imponerend podium. Dit jaar delen onder meer de Amerikaanse groei-goeroe Verne Harnish, Atilay Uslu (Corendon), Pieter Zwart (Coolblue), Raymond Cloosterman (Rituals) en Nikkie Plessen (NIKKIE) hun ervaringen en kennis.

Gouden Groeier

Ook dit jaar wordt de winnaar van de top 250 groeibedrijven bekend gemaakt. Michiel Muller van Picnic reikt de ‘Gouden Groeier’ uit aan het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Wie treedt er dit jaar in de voetsporen van Picnic?

Programma

 • va. 15.15 uur   Ontvangst en inloop.
 • 16.15 uur        Plenair programma met onder andere een
                            update van groeiondernemerschap in
                            Nederland.
 • 17.15 uur        Onder het genot van een diner vinden de
                            rondetafelgesprekken en Boostcamps omtrent
                            verschillende groeithema’s met experts en
                            groeiondernemers plaats.
 • 20.00 uur     Start BusinessBoost Live met uitreiking
                            Gouden Groeier.
 • 22.30 uur      Einde event.


Dit exclusieve event is voor ambitieuze ondernemers (directeuren/eigenaren van een bedrijf) met een omzet tussen € 1 mln en € 100 mln. Via de link kan je je inschrijven. We wijzen jou er op dat deze inschrijving nog geen garantie is voor een definitieve deelname. Medio januari 2020 ontvang je een bericht of je definitief mag deelnemen aan ons jaarevent.

Voldoe je niet aan deze criteria, maar wil je wel Business Boost Live bijwonen? Koop dan je ticket op www.businessboostlive.nl

 

Andere groeievents