Jaarevent nlgroeit 2020

HET EVENT IS VOL. JE KUNT JE WEL AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST

Het vijfde jaarevent nlgroeit vindt plaats op woensdag 4 maart in Ahoy te Rotterdam. Ons jaarevent organiseren we voorafgaand aan BusinessBoost Live. Een deel van het programma zal daarom - samen met 7.000 ondernemers - in de Arena van Ahoy plaatsvinden.

Prijs
Het event is vol. Schrijf je in voor de wachtlijst
Tijd
15.30 uur tot 22.30 uur
Locatie
Rotterdam, Ahoy

Onze droom: Nederland, een land van groeiondernemers.

Jaarevent

We starten deze dag met ons jaarevent waar groeiondernemers, groeimentoren, bekende CEO’S van Nederland en partners van nlgroeit samen komen. Om elkaar te ontmoeten, samen groeikansen te ontwikkelen en vooral veel van elkaar te leren.
Als groeiondernemer neem je deel aan de rondetafelgesprekken of aan de Boostcamps. Bij de rondetafelgesprekken gaan ondernemers met andere ondernemers in gesprek over jouw ambities en uitdagingen met als doel om vooral van elkaar te leren. De Boostcamps zijn exclusieve masterclasses.

BusinessBoost Live

BusinessBoost Live staat voor spraakmakende ondernemers- en levensverhalen, eerlijke gesprekken en nieuwe inzichten. Internationale sterren als Armin van Buuren en Esther Perel deelden tijdens de afgelopen editie van BusinessBoost Live exclusief hun verhaal op een imponerend podium. Dit jaar delen onder meer de Amerikaanse groei-goeroe Verne Harnish, Atilay Uslu (Corendon), Pieter Zwart (Coolblue), Raymond Cloosterman (Rituals) en Nikkie Plessen (NIKKIE) hun ervaringen en kennis.

Gouden Groeier

Ook dit jaar wordt de winnaar van de top 250 groeibedrijven bekend gemaakt. Michiel Muller van Picnic reikt de ‘Gouden Groeier’ uit aan het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Wie treedt er dit jaar in de voetsporen van Picnic?

Programma

 • va. 15.15 uur Ontvangst en inloop
 • 16.15 uur        Plenair programma met
                             o.a. Michiel Muller (Picnic) in gesprek met groei-ondernemers
 • 17.15 uur        Onder het genot van een diner vinden de
                            rondetafelgesprekken en Boostcamps omtrent
                            verschillende groeithema’s met experts en
                            groeiondernemers plaats.
 • 20.00 uur     Start BusinessBoost Live met de uitreiking
                             van de Gouden Groeier 2020.
 • 22.30 uur      Einde event.

Er zijn op dit moment geen plaatsen meer beschikbaar. Je kan je wel inschrijven voor de wachtlijst.

Dit exclusieve event is voor ambitieuze ondernemers (directeuren/eigenaren van een bedrijf) met een omzet tussen € 1 mln en € 100 mln. Via de link kan je je inschrijven. Let op: mocht je niet binnen de nlgroeit doelgroep vallen (je ben ondernemer/eigenaar/DGA, met een minimale omzet van 1 miljoen euro en minimaal 5 medewerkers), dan nemen wij contact met je op om je inschrijving te bespreken of ontvang je van ons een afmelding voor het event.

Voldoe je niet aan deze criteria, maar wil je wel Business Boost Live bijwonen? Koop dan je ticket op www.businessboostlive.nl

 

Andere groeievents