• Duurzame groei
  • Ambitie
  • Persoonlijke ontwikkeling

14 april | nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Brabant

Op woensdag 14 april organiseren we de nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Brabant. Hugo de Koning (CEO YoungCapital) en Koen Wouters (CIO First Impression) zijn onze gasten deze ochtend. We interviewen Hugo en Koen op het podium en geven jou volop gelegenheid om vragen aan hen te stellen. Schrijf je in om deel te nemen aan de livestream.

  • Datum 14 april 2021
  • Tijd 11:00 - 12:15
  • Locatie First Impression Audiovisueel - via een livestream
  • Prijs Gratis
Inschrijven

nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Brabant

De nlgroeit ONDERNEMERSTOUR is een hybride bijeenkomst waarbij 25 ondernemers uit de regio Brabant kans maken om live aanwezig te zijn. De sessie zal ook te volgen zijn via een livestream waarbij kijkers vragen kunnen stellen aan Hugo en Koen. Tijdens dit uur met deze twee topondernemers krijg je waardevol advies en praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan.

Hugo de Koning richtte in 2000 met Bram Bosveld StudentenWerk op, dat nu Young Capital heet. Ze zijn actief in zeven landen en hebben 30 vestigingen. Wekelijks detacheren ze tussen de 15.000 en 20.000 man. 

Koen Wouters (40), Chief Inspiration Officer bij First Impression Audiovisueel. Wat 24 Jaar geleden begon vanuit een DJ hobby is ontwikkeld naar een bedrijf met 130+ Avonturiers dat zich richt op het creëren van beleving middels audiovisuele techniek. Door focus aan te brengen op merken en retailers is in de laatste jaren een scherpe groei ingezet op weg naar een ambitieuze doelstelling: toonaangevend wereldspeler zijn in het realiseren van audiovisuele experiences voor merken.

Deze bijeenkomst organiseren we samen met ACT NOW en First Impression Audiovisueel

Ben je een groeiondernemer actief in de regio Brabant, dan maak je kans om live aanwezig te zijn bij dit event. Stuur een mailtje naar info@nlgroeit.nl met jouw gegevens en dan nemen we contact op met jou.

Ondernemers en relaties van nlgroeit uit andere regio's kunnen digitaal aanwezig zijn bij deze sessie.