• Duurzame groei
  • Persoonlijke ontwikkeling

23 juni | nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Noord Nederland

Op woensdag 23 juni organiseren we de nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Noord Nederland. Bas van der Veldt (CEO AFAS) en Luuc Elzinga (founder en president Tiqets) zijn onze gasten deze middag. Tijdens deze sessie doen Bas en Luuc hun ondernemersgeheimen uit de doeken en krijg jij volop gelegenheid om vragen aan hen te stellen. Schrijf je in om deel te nemen aan de livestream.

  • Datum 23 juni 2021
  • Tijd 16:00 - 17:15
  • Locatie Forum Groningen - via een livestream
  • Prijs Gratis
Inschrijven

nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Noord Nederland

De nlgroeit ONDERNEMERSTOUR is een hybride bijeenkomst waarbij 25 ondernemers uit de regio Noord Nederland kans maken om live aanwezig te zijn. De sessie zal ook te volgen zijn via een livestream waarbij kijkers vragen kunnen stellen aan Bas en Luuc. Tijdens dit uur zullen deze twee topondernemers praten over de groei van hun bedrijf, de moeilijke momenten, uitdagingen van de coronacrisis en hoe ze blijven doorgaan. Je krijgt waardevol advies en praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. 

Bas van der Veldt is op zijn 19e begonnen bij AFAS als productmanager. Tijdens zijn studie Bedrijfs Informatie Systemen aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij zich de ICT-wereld eigen gemaakt. Via manager productmanagement en directeur Productontwikkeling werd hij in 2008 Algemeen Directeur (CEO) en boegbeeld van AFAS en is dat nog steeds. Onder zijn leiding groeide AFAS met meer dan 700% en werd het een toonaangevend bedrijf met meer dan 190 miljoen omzet en prachtige rendementen. In 2018 ontvingen Bas en zijn collega's de prestigieuze Koning Willem 1 award voor excellent ondernemerschap uit handen van Koningin Máxima. Een van de Bas zijn belangrijkste uitgangspunten is dat zijn 450 medewerkers happy zijn, en daarnaast hun klanten. Dat is de basis van hun succes. Zijn mensen krijgen veel vrijheid. Ze hebben één “regel”: "doe iets wat toegevoegde waarde heeft voor klanten of medewerkers!"

Na zijn bachelor Marketing en Sales in Leeuwarden startte Luuc Elzinga Actavant; een sales consultancy bureau in Amsterdam. Hij werd venture partner van Investion, een vroege fase VC. Met zijn missie om cultuur toegankelijker te maken groeide hij met ticketplatform voor musea en attracties Tiqets van startup naar wereldwijde partner. Verschillende investeringen passeerden de revue. In 2019 ontving Tiqets een investering van 60 miljoen dollar van Airbnb. Met werelds best beoordeelde platform voor musea en attracties verbindt Luuc nieuw publiek aan 3.000 locaties. Momenteel helpt Tiqets deze locaties succesvol te heropenen

Deze bijeenkomst organiseren we samen met Flinc/NOM, Founded in Groningen, Founded in Friesland en IBDO

Ben je een groeiondernemer actief in de regio Noord Nederland, dan maak je kans om live aanwezig te zijn bij deze sessie. Stuur een mailtje naar info@nlgroeit.nl met jouw gegevens en dan nemen we contact op met jou.

Ondernemers en relaties van nlgroeit uit andere regio's kunnen digitaal aanwezig zijn bij deze sessie.