• Duurzame groei
  • Ambitie
  • Persoonlijke ontwikkeling

27 mei | nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Noord-Holland

Op donderdag 27 mei organiseren we de nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Noord-Holland. Elske Doets (oprichter en CEO Doets reizen) en Taco Carlier (co-founder VanMoof) zijn onze gasten deze middag. Tijdens deze sessie doen Elske en Taco hun ondernemersgeheimen uit de doeken en krijg jij volop gelegenheid om vragen aan hen te stellen. Schrijf je in om deel te nemen aan de livestream.

  • Datum 27 mei 2021
  • Tijd 16:00 - 17:15
  • Locatie B.Amsterdam - via een livestream
  • Prijs Gratis
Inschrijven

nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Noord-Holland

De nlgroeit ONDERNEMERSTOUR is een hybride bijeenkomst waarbij 25 ondernemers uit de regio Noord-Holland kans maken om live aanwezig te zijn. De sessie zal ook te volgen zijn via een livestream waarbij kijkers vragen kunnen stellen aan Elske en Taco. Tijdens dit uur zullen deze twee topondernemers praten over de groei van hun bedrijf, de moeilijke momenten, uitdagingen van de coronacrisis en hoe ze blijven doorgaan. Je krijgt waardevol advies en praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan. 

Elske Doets staat aan het hoofd van Doets reizen, een specialistische reisorganisatie die al 36 jaar USA en Canada tailormade vakanties organiseert en verkoopt. Ze is ook zakenvrouw van het jaar en heeft de Young Lady Business Academy opgericht, een non-profit initiatief dat jonge vrouwen helpt meer zelfvertrouwen op te bouwen en op te klimmen naar gezichtsbepalende functies. De Coronacrisis raakte de reisbranche ongenadig hard en ook Elske haar bedrijf ontkwam er niet aan. Leer tijdens deze sessie hoe ze toch blijft doorgaan, leert omdenken en de moed niet verliest.

Taco Carlier is ondernemer en medeoprichter van het bike-meets-tech bedrijf VanMoof, dat hij in 2009 samen met zijn broer Ties oprichtte. Met een achtergrond in industrieel design - en een totaal gebrek aan kennis over de fietsindustrie - zijn ze erin geslaagd om het concept van de stadsfiets op zijn kop te zetten en fietsen opnieuw uit te vinden. Nu veranderen hun fietsen steden en ze de drijvende kracht achter de huidige golf mensen die kiezen voor e-bikes. De elegante, meermaals bekroonde fietsen van VanMoof bieden een high-tech ervaring voor een groeiende wereldwijde community van 150.000 gepassioneerde fietsers. Als een van Europa's snelst groeiende bedrijven is VanMoof hard op weg om de toekomst van stedelijke mobiliteit opnieuw te definiëren en de volgende miljard mensen op de fiets te krijgen.
Andere bedrijven die Taco samen met zijn broer Ties heeft opgericht zijn Payfield (mobiel bankieren oplossingen voor evenementen) en Dutchband (Europees marktleider in identificatie polsbandjes, tokens en betaaloplossingen voor evenementen). Taco heeft een Master in Industrial Design Engineering van de TU Delft, Nederland. 

Deze bijeenkomst organiseren we samen met StartupAmsterdam- Gemeente Amsterdam 

Ben je een groeiondernemer actief in de regio Noord-Holland, dan maak je kans om live aanwezig te zijn bij deze sessie. Stuur een mailtje naar info@nlgroeit.nl met jouw gegevens en dan nemen we contact op met jou.

Ondernemers en relaties van nlgroeit uit andere regio's kunnen digitaal aanwezig zijn bij deze sessie.