• Duurzame groei
  • Persoonlijke ontwikkeling

Gelderland Groeit | 1 oktober

Op donderdag 1 oktober organiseren nlgroeit en Centraal Beheer het regio-event ‘Gelderland Groeit’. Het thema dit jaar is groeien met impact. Topondernemers Arko van Brakel (directeur Cleantech Regio) en Robert van Zanten (CEO van NCOI) delen hun kennis over duurzame groei en talentontwikkeling.

  • Datum 01 oktober 2020
  • Tijd 14.30 - 19.00
  • Locatie Theater Orpheus te Apeldoorn
  • Prijs GRATIS
Inschrijven

Gelderland Groeit

Tijdens dit kosteloze event leer je van ervaren topondernemers en groei-experts. Je krijgt volop gelegenheid om jouw groeiambities en bijbehorende uitdagingen te delen om zo jouw groeidromen verder aan te scherpen. Klankborden en netwerken met andere groeiondernemers helpt je verder in de richting van jouw ambities.

Het programma 'Gelderland Groeit'

14.30 uur -      Ontvangst en inloop
15.15 uur -      Welkom door Ralph van Dam, mentor nlgroeit
15.30 uur -      Interview met Robert van Zanten (CEO van NCOI en groei-ambassadeur van nlgroeit) en Arko van Brakel (CEO van Cleantech Regio)
16.15 uur -      Tijdens de p2p gesprekken ga je in gesprek met mede-ondernemers en experts over jouw groeiambities en uitdagingen.
17.45 uur -      Wrap-up en afsluiting

'Gelderland Groeit' is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Wij helpen ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn. We willen jou als ambitieuze ondernemer challengen! En we vragen je om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers.

Ben jij groeiondernemer (omzet > 1 miljoen euro en minimaal 5 medewerkers)? Schrijf je dan snel in.

Lees hier ons protocol wat betreft corona: https://www.nlgroeit.nl/nlgroeit-covid-19-proctocol-tijdens-events