• Persoonlijke ontwikkeling
  • Sales en Marketing
  • Strategie

Het groeicollege: opleidingsdag vol inspiratie en verdieping | 21-03-2022

Iedere ondernemer met ambitie wil doorgroeien: kansen benutten, groeipotentieel ontdekken en winst optimaliseren. Waar begin je om te bepalen welke kansen het meeste potentie hebben? Investeer één dag om te bouwen aan jouw succes van morgen, kom naar de opleidingsdag van het Groeicollege. Hier ontmoet je de hoogleraren en ondernemers achter het programma van Het Groeicollege en deel je ervaringen met collega-groeiondernemers. Een netwerk waarvan jij gegarandeerd onderdeel wilt uitmaken!

  • Datum 21 maart 2022
  • Tijd 08:45 – 17:00
  • Locatie Burgemeester Oudlaan 350 | 3062 PA Rotterdam
  • Prijs 395 EUR
Inschrijven

Programma

Volg 6 colleges in één dag! Hoogleraren verbonden aan de Erasmus Universiteit verkennen jouw groeilandschap en leren je jouw groeikansen herkennen. Wat is jouw rol in het bedrijf en hoe kun je continu innovatie vasthouden. Verder delen topondernemers Suzanne Jacobs, Nils Clement en Stijn Vos (winnaar FD Gazelle Oryx-prijs) ervaringen over inspireren, motiveren en nieuwe verdien modellen ontdekken. Wees erbij op één van de eerste zakelijke netwerk bijeenkomsten in 2022 waar wetenschap, praktijk en ervaring samenkomen!
 
08:45 - 09:30 CHECK-IN EN ONTVANGST

09:30 - 09:40 OPENING
Kees de Jong opent met prof. dr. Justin Jansen deze opleidingsdag van Het Groeicollege.

09:40 - 10:10 College 1: INTRODUCTIE TOT GROEI

Kees de Jong
Waarom is het belangrijk om te groeien? Kees de Jong deelt zijn eigen ervaringen met groei en geeft in je een overzicht van alles wat belangrijk is om beter, makkelijker en gezonder te groeien. Maar zal je vooral inspireren om te blijven investeren in jezelf als ondernemer.

10:10 - 10:40 College 2: GROEISTRATEGIE

Prof. dr. Justin Jansen
Het groeilandschap verkennen en mogelijke groeikansen herkennen is cruciaal in jouw groei ontwikkeling. Dat staat nooit stil en zou een kernonderdeel van de strategie van elke onderneming moeten zijn. Daarom benadrukt prof. dr. Justin Jansen dit nogmaals. Of je zijn college(s) al eens hebt gevolgd of dat zijn wetenschappelijke onderbouwing helemaal nieuw voor jou is… dit college zal jou (weer) aan het denken zetten.

10:40 - 11:00 GROEIPLAN ALUMNI HET GROEICOLLEGE

Nieuwsgierig naar het groeiplan van één van de deelnemers die Het Groeicollege heeft afgerond? Deze deelnemer, met het beste groeistrategie plan, deelt ervaringen en insights!

11:00 - 11:25 KOFFIEBREAK
11:25 - 11:55 INTERNATIONALISERING

Interview Stijn Vos (ESDEC) door Kees de Jong
Ondernemer Stijn Vos liet ESDEC groeien van 4 naar 400 miljoen in slechts zes jaar. Winnaar van de FD Gazelle Award en internationaal top ondernemer. Hij deelt zijn visie op groei, internationalisering, werken met verschillende culturen en jezelf continu moeten aanpassen als ondernemer.

11:55 - 12:15 GROEIPLAN ALUMNI HET GROEICOLLEGE

Kees de Jong interviewt een deelnemer met het beste plan op het gebied van cultuur en talent en welke resultaten er al zijn behaald!

12:15 - 13:20 (Walking) LUNCHBREAK
13:20 - 13:50 College 4: SALES EN MARKETING

Keynote ‘sales professor’ André Hagelen
Een effectief en schaalbaar marketing en sales apparaat dat systematisch voor continue groei zorgt, daarin neemt André Hagelen ondernemers mee. André zet jou aan het werk met zijn Sales Playbook. Als introductie voor ondernemers die hier nog niet bekend mee zijn en als vervolg op zijn college dat onderdeel is van de Groeicollegereeks.

13:50 - 14:30 College 5: GROEI LEIDERSCHAP

Dr. Ferdinand Jaspers en keynote Suzanne Jacobs - oprichter en eigenaar Zien in de klas
Wat is jouw rol in het bedrijf en hoe creëer je winnende leiderschapsteams? Ferdinand Jaspers legt het uit. Suzanne Jacobs deelt haar ervaring over het inspireren en motiveren van haar winnende teams.

14:30 - 14:50 GROEIPLAN ALUMNI HET GROEICOLLEGE

Deze deelnemer van Het Groeicollege heeft een subliem groeiplan ontwikkeld op het gebied van leiderschap. Kees de Jong vraagt naar de ontwikkeling van leiderschapteams in een (kleine) organisatie.

14:50 - 15:10 DRINKBREAK
15:10 - 15:50 College 6: INNOVATIE EN TECHNOLOGIE

Dr. Robert Rooderkerk en Nils Clement - mede-oprichter en CEO Euro Caps
Robert Rooderkerk neemt je mee in de veranderende digitale wereld. Kees de Jong interviewt Nils Clement. Nils heeft met zijn Euro Caps (Wereldleider in Private Label koffiecapsules) meerdere keren ontdekt hoe innovatie en technologie steeds weer nieuwe markten kan creëren voor grote en kleine mkb bedrijven. Zijn ondernemersverhaal is adembenemend..

15:50 - 16:05 SAMENVATTING EN Q&A

Prof. dr. Justin Jansen en Kees de Jong

16:05 - 16:20 UITREIKING CERTIFICAAT ALUMNI

Prof. dr. Justin Jansen en Kees de Jong
Deze opleidingsdag wordt onvergetelijk! Als afsluiter feliciteren Kees de Jong en Justin Jansen alle deelnemers met het afronden van Het Groeicollege en het maken van het groeiplan.

16:20 - 17:00 BORREL + HAPPEN