• Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

Het Groeicollege- Start 14 oktober

Ook ondernemers hebben life long learning nodig om relevant te blijven voor hun job. En daarom organiseren we in samenwerking met De Ondernemer en Erasmus Centre for Entrepreneurship Het Groeicollege! In een reeks hoor- en werkcolleges ga jij samen met groeiondernemers aan de slag met jouw eigen groeiplan. Waar niet alleen gefocust wordt op groter worden, maar met name ook sterker, slimmer, sneller en duurzamer!

  • Datum 14 oktober 2021
  • Locatie Online
  • Prijs €1895, excl btw
Inschrijven

Het Groeicollege is voor groeiondernemers die continu aan hun persoonlijke groei en aan de groei van hun bedrijf willen werken. Een uniek interactief programma, met wetenschappelijke analyses, onderbouwing en praktische handvatten van hoogleraren en specialisten. Tijdens de interactieve peer-sessies met collegaondernemers maak je onder begeleiding van een teamcoach vanuit nlgroeit jouw persoonlijk groeiplan nóg sterker en bouw je een waardevol netwerk op.

Het programma bestaat uit inspirerende cases uit de top van ondernemend Nederland zoals Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Jitse Groen (Takeaway), met analyses en onderbouwing van hoogleraren en specialisten. In acht maanden leer je
hoe je hun groeistrategieën toepast op jouw bedrijf, en hoe je groei inzichtelijk maakt. Tijdens de interactieve werkcolleges en peer-sessies met collega-ondernemers maak je onder begeleiding van een teamcoach vanuit nlgroeit jouw persoonlijk groeiplan nóg sterker en bouw je een waardevol netwerk op.

Download hier de informatiebrochure.

Vanaf het moment dat het hoorcollege is bekeken en het werkcollege van start gaat, voer je de opdrachten zelfstandig uit. De tijdsinvestering per college is gemiddeld 4 uur. Aan het einde van Het Groeicollege beschik je over een concreet persoonlijk groeiplan en een certificaat vanuit de Erasmus Universiteit. We sluiten het programma af met een live collegedag in maart 2022 waar deelnemers en docenten elkaar ontmoeten tijdens een dag vol inspiratie.
Check het programma en meld je NU aan op www.hetgroeicollege.nl Let op: er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over het groeicollege? Neem dan contact op met Maureen Lashley via maureen@nlgroeit.nl