• Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

Het Groeicollege- Start 19 april

Ook ondernemers hebben life long learning nodig om relevant te blijven voor hun job. En daarom organiseren we in samenwerking met De Ondernemer en Erasmus Centre for Entrepreneurship Het Groeicollege! In een reeks hoor- en werkcolleges ga jij samen met groeiondernemers aan de slag met jouw eigen groeiplan. Waar niet alleen gefocust wordt op groter worden, maar met name ook sterker, slimmer, sneller en duurzamer!

  • Datum 19 april 2021
  • Tijd 7.30
  • Locatie Online
  • Prijs €1295, excl btw
Inschrijven

Voor veel ondernemers is het belangrijker dan ooit om in te spelen op de kansen die voor je liggen. Om nieuwe producten of diensten op de markt te brengen, je productieprocessen te vernieuwen of een slimmer verdienmodel te ontwikkelen. Nieuwe groeipaden ontdekken en bewandelen is een must. Kortom: je moet bouwen aan een gezond groeibedrijf. Niet alleen gefocust op groter worden, maar met name ook sterker, slimmer, sneller en duurzamer. Om de volgende stap te zetten met je bedrijf richting een succesvolle toekomst. Speciaal voor ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap met hun bedrijf hebben De Ondernemer, nlgroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship Het Groeicollege ontwikkeld.

Download hier de informatiebrochure.

Het Groeicollege is een unieke samenwerking tussen wetenschap en praktijk, met cases van diverse voorbeeldondernemers als Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Jitse Groen (Takeaway.com) uitgelegd en onderbouwd door topspecialisten als prof. dr. Justin Jansen (professor Corporate Entrepreneurship) en prof. dr. Tom Mom (professor Strategic Growth and Impementation). Ook is groei-expert Kees de Jong (initiatiefnemer nlgroeit) nauw betrokken bij de ontwikkeling van het groeiprogramma. Deelname leidt gegarandeerd tot groei van jou als ondernemer én je bedrijf!

Het hele programma is volledig digitaal. De eerst volgende startmogelijkheid is 19 april 2021. Hiervoor zijn slechts 100 plekken beschikbaar, wees er dus snel bij!

Heb je vragen over het groeicollege? Neem dan contact op met Cheyenne Seraus via cheyenne@nlgroeit.nl