• Duurzame groei; impact ; duurzaamheid

Online expertsessie met Centraal Beheer: ondernemen met impact | 24 mei 2022

Op dinsdag 24 mei organiseren we in samenwerking met Centraal Beheer een online expertsessie met als onderwerp: ondernemen met impact. Host Ralph van Dam gaat in gesprek met Arko van Brakel en Willeke Borman-Raaijen over wat impactvol ondernemen is. Je krijgt in deze sessie concrete handvaten om naast je business impact ook te onderzoeken hoe je sociaal en maatschappelijke impact kunt vergroten.

  • Datum 24 mei 2022
  • Tijd 11:00-12:15
  • Locatie Online via Teams
  • Prijs GRATIS
Inschrijven

Arko is ondernemer, inspirator en onder andere auteur van het boek Ondernemen met Impact. Tevens begeleidt hij vanuit zijn nieuwe rol als directeur Cleantech regio, diverse ondernemers om de slag te maken naar duurzaamheid. Het is Arko’s missie om jou daarbij te helpen. In deze sessie licht hij toe wat er bij komt kijken en deelt hij  praktische voorbeelden en anekdotes, wetenschappelijke inzichten en een ruimte internationale ervaring als ondernemer. Energie en inspiratie om aan de slag te gaan zijn gegarandeerd na deze expertsessie.  

Willeke is eigenaar van Fuego BV en deelt in deze sessie haar ondernemersverhaal. Fuego B.V. is een snelgroeiend bedrijf en heeft recent diverse prijzen gewonnen (waaronder Groeiversneller Award). Ralph van Dam over Willeke: ‘Ik vind Willeke een mooi voorbeeld van een onderneemster die verder kijkt dan alleen maar economische groei en winst resultaten. Zij laat dit hand in hand gaan met maatschappelijke impact. Namelijk letterlijk zoveel mogelijk levens redden en volledige circulariteit toepassen in haar bedrijf.’

Ralph van Dam,mentor bij nlgroeit, heeft een passie voor ondernemerschap, groei en continuïteit. Hij is (mede)oprichter van verschillende internetstart-ups en scale-ups en kent het klappen van de zweep waar het over ondernemen gaat. Tegenwoordig combineert hij het ondernemerschap bewust met een functie in het corporate bedrijfsleven. Zo is hij actief als Business Partner Ondernemerschap bij Centraal Beheer Bedrijven, maar inspireert, adviseert en coacht hij ook ondernemers vanuit zijn eigen onderneming Journey of Enterprises (JOE).

Ben jij een groei-ondernemer met een omzet tussen 1-5 miljoen? Schrijf je dan in voor de sessie. Voldoe je aan de criteria, dan ontvang je een bericht om via MS Teams deel te nemen aan de sessie.

Inloop: 10:45 – 11:00
Sessie: 11:00 – 12:15