• Zwaar weer

Online expertsessie: Praktische oplossingen voor juridische en personele uitdagingen’ | 10-03-2021

Heb jij in deze tijd ook zorgen over de toekomst van jouw onderneming? Vind je het bijvoorbeeld lastig om oplossingen te vinden voor financiële uitdagingen op het gebied van personeelskosten, het betalen van de huur of de cashflow van je onderneming? Of zit je misschien met een heel ander vraagstuk? In deze interactieve sessie staan jouw vragen centraal. En kun je direct gebruikmaken van de hulp en expertise van Ralph van Dam (ondernemer, mentor bij nlgroeit en ervaringsdeskundige) en mr. Nienke Ligthart (jurist bij het juristenteam voor ondernemers bij de Stichting Achmea Rechtsbijstand).

  • Datum 10 maart 2021
  • Tijd 15.30 - 17.00 uur
  • Locatie Online
  • Prijs GRATIS
Inschrijven

Expertsessie: praktische oplossingen voor juridische en personele uitdagingen

Nienke en Ralph horen graag waar jij als ondernemer tegen aanloopt en waar je misschien hulp bij kunt gebruiken. Zij gaan graag met je in gesprek. Om mee te denken, samen direct oplossingen te zoeken en je misschien wel door te verwijzen naar een partij die voor jou direct het verschil maakt. Ralph heeft als ondernemer zelf te maken gehad met een faillissement. En begrijpt welke impact een periode van zwaar weer, uitdagingen en twijfels op je persoonlijk en zakelijk leven heeft. Nienke helpt ondernemers dagelijks met hun (juridische) uitdagingen. Recent schreef ze op basis van de nieuwe Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) een concreet stappenplan om een faillissement te voorkomen.

Inloop sessie: 15:15-15:30 uur
Start sessie: 15:30-17:00 uur

Meer over de experts

Ralph van Dam
Ralph is (mede)oprichter van verschillende internetstart-ups en scale-ups. In zijn huidige rol als business partner Ondernemerschap inspireert, adviseert en coacht hij ondernemers en organisaties. Daarnaast is hij mentor bij nlgroeit én auteur van het ondernemersboek ‘Langs de afgrond’
Connect alvast met Ralph op LinkedIn

Nienke Ligthart (mr.)
Nienke is gespecialiseerd in het civiel- en arbeidsrecht en is lid van het juristenteam voor ondernemers bij de Stichting Achmea Rechtsbijstand. Vanuit die rol adviseert en ondersteunt zij ondernemers bij juridische problemen.