• Leiderschap

Online masterclass van Centraal Beheer - Leiderschap en team | 07-12-2021

Wil jij aan de slag met effectief leiderschap? Doe op 7 december van 13:00 tot 15:00 mee aan de masterclass onder leiding van managementcoaches Gerard Rooks en Arno Brons.

  • Datum 07 december 2021
  • Tijd 13:00 - 15:00
  • Locatie Online
  • Prijs GRATIS
Inschrijven

Werken aan effectief leiderschap: geef je team een boost!

Geef je op voor de masterclass Leiderschap en team van Centraal Beheer

Samen met je team werk je elke dag aan het bereiken van je doelstellingen. Jouw ondernemersdroom, strategische visie en dagelijkse beslissingen zijn daarin essentieel. Maar kennen jouw medewerkers eigenlijk jouw ondernemersdroom voor 2025? Hebben zij geloof en vertrouwen in de strategische richting? En welke rol spelen zij daarin?

Belangrijke vragen om bij stil te staan om verder te kunnen groeien. Durf jij bijvoorbeeld belangrijke keuzes te delegeren aan je medewerkers en even los te laten? Welke talenten en competenties heb je al in huis? En welke kwaliteiten heb je nog nodig om tot een diverse en winnende teamsamenstelling te komen?

Wil jij aan de slag met effectief leiderschap? Doe op 7 december van 13:00 tot 15:00 mee aan de masterclass onder leiding van managementcoaches Gerard Rooks en Arno Brons. In deze interactieve sessie krijg je inzicht in jouw eigen communicatiestijl en gedrag, en het effect hiervan op jouw eigen team. Ook leer je wat het effect is van verschillende samenstellingen binnen een team. En hoe je hier in de praktijk het beste mee om kunt gaan.

Programma:

- Informatie en uitleg over verschillende communicatie- en leiderschapsstijlen
- Inzicht in jouw persoonlijke leiderschapsstijl en het effect daarvan op anderen met behulp van een mini DISC-analyse
- Het effect van verschillende teamsamenstellingen op samenwerking

dinsdag 7 december van 13.00 tot 15.00 uur
Meld je hier aan voor de masterclass