• Duurzame groei
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • event

Boost with nlgroeit in Rotterdam | 22 september

Op dinsdag 22 september organiseert nlgroeit het regio-event: Boost with nlgroeit in Rotterdam. Dit event is onderdeel van het hele programma van Upstream Rotterdam. Topondernemers Kees de Jong en Hans Scheffer (Helloprint) delen hun bijzondere ondernemersverhalen en opgedane ervaringen in een online interview. Tijdens de online rondetafelgesprekken gaan ondernemers met ervaren ondernemers (die net een stap verder zijn) in gesprek over hun ambities en uitdagingen met als doel om vooral van elkaar te leren.

  • Datum 22 september 2020
  • Tijd 16.00 - 17.30
  • Locatie Online
  • Prijs GRATIS
Inschrijven

Boost with nlgroeit in Rotterdam is onderdeel van het programma Upstream Festival. Tijdens dit online event leer je van ervaren topondernemers en groei-experts. Je krijgt volop de gelegenheid om jouw groeiambities en bijbehorende uitdagingen te delen om zo jouw groeidromen verder aan te scherpen. Leer van elkaar via een aparte online sessie met maximaal 6 ondernemers en een inspirator. Deze inspirator is mentor bij nlgroeit en deelt zijn/haar waardevolle inzichten en ervaringen. Online klankborden en netwerken met andere groei-ondernemers helpt je verder in de richting van jouw ambities.

Het programma Boost with nlgroeit

  • 14:30 - 15:00 Online interview met Kees de Jong en Hans Scheffer van Helloprint (vrijblijvend)
  • 16:00 - 17:30 Online rondetafelgesprekken. Ga in gesprek met mede-ondernemers en experts over jouw groeiambities en uitdagingen. Netwerken, leren en je groei een boost geven!

Ben jij een groei-ondernemer met een omzet tussen 1 en 100 miljoen? Meld je dan snel aan! Voldoe je aan de criteria, dan ontvang je een bericht om via MS Teams deel te nemen aan de sessie.

Dit event maakt onderdeel uit van Upstream Rotterdam. Van 21 tot en met 27 september verandert de Metropoolregio Rotterdam in de plek waar oprichters, studenten, investeerders, beleidsmakers en gedurfde corporates samenkomen om een ​​positieve impact te maken in de wereld. Hier ontmoet, leer en verbind je via een overvloed aan evenementen, zorgvuldig samengesteld en gericht op individuele onderwerpen met een gemeenschappelijk doel: innovaties mogelijk maken die de overgang naar de volgende economie zullen stimuleren. Een economie die digitaal, CO2-neutraal, circulair en inclusief is. 

Bij het aanmelden, kan je ook een keuze maken om naast het event Boost with nlgroeit ook aan andere online events deel te nemen.