SingularityU Benelux Executive Program | 25-28 oktober

SingularityU organiseert een meerdaags programma voor ambitieuze scale ups die in een internationale groep kennis willen opdoen over hoe exponentieel ontwikkelende technologieën een steeds grotere invloed hebben op mens en maatschappij.

  • Datum 25 oktober 2020
  • Locatie 't Boshuys, Best
Inschrijven

Tijdens dit 3,5 daagse programma zullen sprekers onderwerpen zoals de toekomst van mobiliteit, gezondheidszorg, A.I. en vele andere technologische onderwerpen combineren met workshops en bezoeken aan bedrijven in de regio Eindhoven. Dit programma is voor een kleine groep en alle stricte Covid-19 preventie maatregelen worden uitgevoerd. Er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar. Deelnemers komen vooral uit de hoek van het MKB, overheid en een selectie van de grotere bedrijven in Nederland. Voor meer informatie: https://www.subenelux.org/ 

SingularityU Benelux organiseert regelmatig talks en workshops over bepaalde global grand challenges en koppelt mensen aan elkaar om in discussie te gaan en oplossingen te bedenken hoe bepaalde technologieën kunnen helpen bij het oplossen van de grote uitdagingen van onze tijd.

Mogelijk gemaakt door onze partners