• Duurzame groei
  • event

Utrecht Groeit | 19 november

Op donderdag 19 november organiseert nlgroeit het regio-event ‘Utrecht Groeit’. Dit event is onderdeel van het hele programma van Crossroads 2020. Zo deelt o.a. niemand minder dan Pieter Zwart, Founder en CEO CoolBlue, zijn ervaringen, ambities en learnings waarbij er volop gelegenheid is om vragen te stellen. Naast hem op het podium staat Anouk Binkhuysen (Faqta). Tijdens de rondetafelgesprekken gaan ondernemers met ervaren ondernemers (die net een stap verder zijn) in gesprek over hun ambities en uitdagingen met als doel om vooral van elkaar te leren.

  • Datum 19 november 2020
  • Tijd 16.00 - 20.00
  • Locatie Dotslash Utrecht
  • Prijs GRATIS
Inschrijven

Utrecht Groeit

Tijdens dit kosteloze event leer je van ervaren topondernemers en groei-experts. Je krijgt volop gelegenheid om jouw groeiambities en bijbehorende uitdagingen te delen om zo jouw groeidromen verder aan te scherpen. Klankborden en netwerken met andere groeiondernemers helpt je verder in de richting van jouw ambities.

Pieter Zwart van CoolBlue is mentor en groeiambassadeur bij nlgroeit. Met Coolblue bouwde hij een voorbeeldbedrijf op het gebied van klanttevredenheid. Met de pay-off ‘Alles voor een glimlach’ probeert Coolblue dagelijks de beste klantenservice te bewerkstelligen. Of, zoals Zwart het zelf verwoord: “Iedere webshop is in principe hetzelfde: plaatje van het product, prijs en koop-knop. Op prijs wil je niet gaan concurreren dus je kunt het alleen op de allerbeste klantenservice winnen: hoe kun je de hele klantreis van het online kopen van een product zo aangenaam mogelijk maken?”.

Anouk Binkhuysen is trotse founder van Faqta, het meest uitdagende video-based leerplatform voor kinderen in het basisonderwijs, waar de leerkracht de coach, de motivator en inspirator is. Dagelijks leren al meer dan 100.000 leerlingen op het Faqta leerplatform. Met haar team werkt ze elke dag keihard om leerkrachten vandaag het onderwijs van de toekomst kunnen geven.

Het programma 'Utrecht Groeit'

16u00   Ontvangst en inloop
16u30   Welkom
16u45   Interview met Pieter Zwart (CEO van Coolblue en groei-ambassadeur van nlgroeit) en Anouk Binkhuysen van Faqta
17u30   Tijdens de p2p gesprekken ga je in gesprek met mede-ondernemers en experts over jouw groeiambities en uitdagingen.
19u00   Wrap-up en afsluiting

'Utrecht Groeit' is gericht op de ontwikkeling van je groeiskills. Wij helpen ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen omzet groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en door het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn. We willen jou als ambitieuze ondernemer challengen! En we vragen je om hetzelfde te doen bij je mede-ondernemers.

Ben jij groeiondernemer (omzet > 1 miljoen euro en minimaal 5 medewerkers)? Dan is dit event voor jou!

Lees hier ons protocol wat betreft corona: https://www.nlgroeit.nl/nlgroeit-covid-19-proctocol-tijdens-events