Webinar Cyberweerbaarheid - Grant Thornton | 15-06-2021

Hoe anticipeer je als ondernemer op cybercriminaliteit zonder dat het ten koste gaat van de continuïteit van je onderneming? Hoe wapen je mensen en systemen tegen de risico’s van ransomware? Hoe zorgt je dat je organisatie is voorbereid op virtuele criminaliteit?

  • Datum 15 juni 2021
  • Tijd 16:00 - 17:00
  • Locatie Online
  • Prijs GRATIS
Inschrijven

Webinar - Cyberweerbaarheid: het creëren van écht vertrouwen binnen je business

Het concept 'basisveiligheid' wordt steeds belangrijker in het speelveld van de cyberveiligheid. Een veilige basis staat centraal binnen alle samenwerkingen waar grote netwerken, lange ketens of veel end points een rol spelen. Het ziet ernaar uit dat basisveiligheid de nieuwe harde vereiste wordt voor ondernemers en bedrijven om te kunnen blijven samenwerken. In deze webinar wordt de juiste balans onderzocht tussen cyberweerbaar doen, denken en vooruitzien. 

Risico op uitsluiting
Het niet voldoen aan basisveiligheidseisen kan een reden tot uitsluiting zijn met het oog op diensten of het mogen partneren met derden. De implicatie voor bedrijven en ondernemers is dat zij deze basisveiligheid op orde moeten hebben om zo een garantie af te geven voor veilig en compliant werken. Geen gekke ontwikkeling als je kijkt naar hedendaagse validatiesystemen zoals de Pablockchain en smart contracts die volledig zijn geënt op oeverloos vertrouwen en waterdichte validering. Het op orde hebben van de eigen cyberweerbaarheid hoort daar nu expliciet bij.

De webinar
Vanuit studio Q-broadcasting discussieert Marilijn Boumeester met Coen Steenbeek van The HEINEKEN Company en Migiel de Wit-Beets van Grant Thornton Netherlands over het effect van cyberweerbaarheid op het vertrouwen van klanten en partners. Wat is die basisveiligheid voor #veiligondernemen? Zij gaan in gesprek over hoe ontwikkelingen in het bedrijfsleven en de politiek de urgentie aanwakkeren om juist nu die basis op orde te hebben. We beantwoorden de vraag wat die basis precies is, waar ondernemers en bedrijven beginnen en hoe ze kunnen leren van ‘grote voorbeelden’ zonder zelf groot te zijn of zo te hoeven handelen. Welke handvatten zijn er voor het Nederlandse middenbedrijf en hoe leer je van bewezen cases die proof of concept? Natuurlijk is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

Dinsdag 15 juni, van 16.00 tot 17.00
Meld je hier aan voor de webinar