Wil jij verder groeien?

Leren groeien, is dat mogelijk? Bij nlgroeit denken we dat iedere ondernemer met groeiambitie soms wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Om te leren hoe je beslissingen neemt die je naar de volgende fase met je onderneming helpen. Om problemen het hoofd te bieden en vooral zelf de groei van je bedrijf niet in de weg te staan. Het begint bij de basis: kennis van de theorie. Door hebben wat de verschillende groeifasen van een bedrijf zijn. En tools om te ontdekken in welke groeifase jouw bedrijf zit.

Om jou te kunnen helpen bij al deze vraagstukken, werkt nlgroeit samen met verschillende partners. Bij ons kennisaanbod vind je groeiprogramma's die jou hierin kunnen ondersteunen. 

groeiprogramma's

Groeicontent

Artikelen, nieuws en blogs over groei, geschreven door én voor ondernemers

Meer artikelen over groei

Theorie en praktijk

Krijg meer inzicht in jouw groeikansen en -uitdagingen

De vijf groeifasen van iedere groeiondernemer

Tijdens de groei van je bedrijf vindt er een aantal crises plaats. Iedere fase gaat gepaard met aanpassingen in structuur, cultuur en winstgevendheid. Je werkt keihard maar je hebt het idee dat je het niet meer weet en overziet. Dit zijn verschijnselen die iedere groeiondernemer meemaakt. Leuk of niet: vaak ben je zelf de sleutel om uit de crisis te raken en een volgende fase te bereiken.

De vijf groeifasen van iedere groei-ondernemer

Zelf weten waar je staat?

Zijn jij en je bedrijf klaar voor verdere groei? En, zo ja, hoe kun je die groei bewerkstelligen? Doe de nationale groeitest en vind de antwoorden. De test is ontwikkeld in samenwerking met de Denktank van nlgroeit en met diverse experts en partners van nlgroeit. De vragen zijn gebaseerd op diverse wetenschappelijke groeimodellen en adviezen van groeiondernemers en experts.

Doe de groeitest

Whitepaper: leer van succesvolle ondernemers

De groei van je bedrijf in goede banen leiden? Daar hebben ervaren ondernemers een aantal goede tips voor. Die lees je in de nlgroeit whitepaper. Hierin gaan we verder in op de verschillende groeifasen van jouw bedrijf, hoe jouw behoeften en rol als ondernemer daardoor veranderen. Daarnaast lees je verschillende praktijkverhalen van groeiondernemers én mentoren.

Download hier gratis de whitepaper. 

vraag aan

Mentoren en experts

Onze mentoren hebben stuk voor stuk ervaring met het ondernemerschap en het runnen van een groeibedrijf.

Heb jij vraagstukken rondom groeien met je bedrijf?

Ben je ondernemer en heb je een minimale omzet van een miljoen euro? En heb je behoefte om te sparren met een mentor over jouw groei-uitdagingen? Maak dan een keuze uit één van de 400+ beschikbare mentoren met deze expertise. Deze mentoren kunnen jou handvatten bieden die je verder op weg helpen.
 
Interesse? Bekijk de profielen van de beschikbare mentoren, selecteer op basis van jouw behoefte een mentor naar keuze. Op de persoonlijke pagina's van de mentoren kun je de mentor aanvragen. Na aanmelding matchen de matchmakers van nlgroeit je binnen drie werkdagen met de mentor naar keuze. Vervolgens kun je contact opnemen met de desbetreffende mentor. Alle communicatie vindt uiteraard op gepaste afstand plaats, telefonisch of via videobellen.  

Sparren over jouw persoonlijke groei?

Meer over het mentortraject

Hoe werkt het nlgroeit mentortraject? Na jouw aanmelding koppelen we je aan een ondernemer met de expertise die aansluit op jouw groeivraag. Een ondernemer die weet wat jij meemaakt tijdens de groei van je bedrijf.

Want als succesvolle ondernemers terugkijken naar het pad dat ze hebben bewandeld, dan concluderen ze vaak dat er iemand was die hen met raad en daad bijstond. Iemand die ze konden vertrouwen. Iemand zonder wie ze niet zover gekomen zouden zijn. Ben jij klaar om verdere groei te realiseren? 

Ja ik wil een mentor!