27 mei 2020

De top 250 Groeibedrijven 2020: Vanberkel Professionals van Bob van Berkel

Tijdens het jaarevent van nlgroeit werd Bob van Berkel geïnterviewd door matchmaker Angèle, over zijn welverdiende plek in de Top 250 Groeibedrijven van 2020. Een plek die hij heeft bereikt door duidelijke doelen te stellen en plannen na te jagen. Bob is trots dat hij dit met zijn team voor elkaar heeft gekregen. Vlak na dit interview stond de wereld op z’n kop vanwege het coronavirus. Wij vroegen Bob hoe het nu gaat met hem en zijn bedrijf.

Gelukkig gaat het goed, hij en zijn naasten zijn gezond en hij heeft zijn draai gevonden in deze uitzonderlijke situatie. Voor Vanberkel Professionals is er eigenlijk niet zo veel veranderd. Zij zijn al georganiseerd in de cloud en werkten al langer met online tooling. Ook richten zij zich op de publieke sector en die draait gelukkig gewoon door. Wel is er sprake van een dip in de markt, echter Bob vertrouwt erop dat zij dit goed te boven gaan komen. 
 
Samenwerken aan ambities staat centraal bij Vanberkel Professionals. Op de vraag of dat nu ook kan, antwoordt Bob: “Absoluut, we zijn een mens gedreven organisatie en dat is ook nu, nog steeds mogelijk.  
 
Door de situatie zijn er minder opdrachten beschikbaar voor de professionals in ons netwerk dan voorheen. Met vereende krachten wordt dit teruggebracht naar het oude niveau.  
 
De gouden tip van Bob in het interview met Angèle is nu juist van toepassing in deze gekke periode 
 
“Blijf jezelf, werk aan jezelf en aan je team” 
De top 250 Groeibedrijven 2020: Vanberkel Professionals van Bob van Berkel
De top 250 groeibedrijven 2020: Vanberkel Professionals van Bob van Berkel