• Financiering

Euronext Techshare: een uniek educatieprogramma voor ambitieuze Techbedrijven

TechShare is een pre-IPO educatief programma gelanceerd door Euronext in 2015 dat Tech-ondernemers helpt vertrouwd te raken met kapitaalmarkten en bijdraagt aan hun “IPO-Readiness”.

NLgroeit is trots partner van Euronext Techshare. TechShare is een pre-IPO educatief programma gelanceerd door Euronext in 2015 dat Tech-ondernemers helpt vertrouwd te raken met kapitaalmarkten en bijdraagt aan hun “IPO-Readiness”. Het programma is kosteloos voor de deelnemers en is momenteel beschikbaar in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en Zwitserland.

Naast het element van kennisdeling heeft het programma zich bewezen als netwerkplatform voor de deelnemende bedrijven en onze programmapartners. Dit is ook één van de belangrijke krachten van het programma; het verbinden van ondernemers uit de technologiesector met adviseurs en experts uit de kapitaalmarkt. Maar ook met alle andere deelnemende Tech-bedrijven uit Europa.

Format
TechShare biedt drie verschillende modules: academische campussen, 3 workshops en individuele coaching. In Nederland wordt het programma verzorgd door professionele partners uit de financiële sector: ABN AMRO, Baker McKenzie, CFF Communications, Deloitte, Kempen, Mobis Corporate Finance, Rutgers & Posch. NLgroeit is als netwerkpartner sinds een aantal jaren verbonden aan het programma.

Van januari 2022 tot juni 2022 zullen de deelnemers Europese evenementen, lokale workshops en groepssessies maar ook één-op-één trainingen bijwonen om te profiteren van advies op maat.

Wie kan deelnemen?
Geselecteerd vanwege hun geweldige innovatie capaciteit, deelnemers zijn snelgroeiende, succesvolle tech-bedrijven met een intrinsieke interesse in de mechaniek en dynamiek van de internationale kapitaalmarkt.

- Techbedrijven met een significante financieringsbehoefte,
- met voldoende groeipotentieel,
- en een ambitie om binnen 2 tot 3 jaar toe te werken naar een beursgang.

Interesse?
Meer informatie via www.euronext.com/techshare. Of neem contact op met Euronext Amsterdam via ebakker@euronext.com

Interessante content voor jou

Nieuwsbrief nlgroeit

Wat leuk dat je op de hoogte wilt worden gehouden door je te abonneren op onze nieuwsbrief met tips, nieuws, events en aanbiedingen gericht op groei-ondernemers!

Meld je aan