Financiering

Financiering is een belangrijke uitdaginging voor een groeibedrijf. Denk aan het doen van investeringen, de liquiditeit die onder druk komt te staan, een financieringsbehoefte en de kennis die je nodig hebt op financieel gebied. Nlgroeit helpt je hierbij met relevante content, een gespecialiseerd kennisaanbod én een ruim aanbod van mentoren met kennis en ervaring op het gebied van financiering en investeringen.

Om jou te kunnen helpen bij alle vraagstukken waar je als groeinondernemer rond financiering mee te maken krijgt, werkt nlgroeit samen met verschillende partners. Bij ons kennisaanbod vind je alle programma's die jou hierin kunnen ondersteunen.

kennisaanbod

Financieringscontent

Artikelen, nieuws en blogs geschreven door én voor ondernemers

Financieringscontent

Mentoren en experts

Onze mentoren hebben stuk voor stuk ervaring met het ondernemerschap en het runnen van een groeibedrijf.

Heb jij financieringsvraagstukken?

Ben je ondernemer en heb je een minimale omzet van een miljoen euro? En heb je behoefte om te sparren met een mentor over financiering? Maak dan een keuze uit één van de 400+ beschikbare mentoren met deze expertise. Deze mentoren kunnen jou handvatten bieden die je verder op weg helpen.
 
Interesse? Bekijk de profielen van de beschikbare mentoren, selecteer op basis van jouw behoefte een mentor naar keuze. Op de persoonlijke pagina's van de mentoren kun je de mentor aanvragen. Na aanmelding matchen de matchmakers van nlgroeit je binnen drie werkdagen met de mentor naar keuze. Vervolgens kun je contact opnemen met de desbetreffende mentor. Alle communicatie vindt uiteraard op gepaste afstand plaats, telefonisch of via videobellen.  

Sparren over financieringsvraagstukken?

Kijken en luisteren

Video's, masterclasses én podcasts rondom financieringsthema's

Meer handige links

Deze partijen kunnen je verder helpen bij het alle vraagstukken rondom financiering, geldzaken en subsidies