03 mei 2022
  • Groei
  • Strategie

Groeien doe je samen

Als ondernemer sta je regelmatig voor uitdagingen. Het ene moment ben je op zoek naar antwoorden op vraagstukken over de continuïteit van jouw bedrijf. Het andere moment zoek je nieuwe kansen en wil je werken aan jouw ambities op de langere termijn. Allemaal belangrijke thema’s over de toekomst van jouw bedrijf. Het goede nieuws is dat je dit niet alleen hoeft te doen. Schrijf je in voor Groeiversneller en ga samen met andere ondernemers hiermee aan het werk!

Port4Growth, NLInvesteert en Centraal Beheer hebben deskundige groeibegeleiders in huis die hun kennis en ervaring graag met u delen. Zij helpen jou en collega-ondernemers in 8 modules heel praktisch vooruit. Met als resultaat een strategisch groeiplan en concrete acties waar je met jouw bedrijf mee verder kunt. Zo komt jouw ondernemersdroom dichterbij dankzij het bewezen succesvolle ondernemersprogramma Groeiversneller.

Saskia Frost, deelnemer van het programma, deelt haar ervaringen

“Als ondernemer heb je ondernemingsdrift en je bedrijf groeit daarin mee. Op een gegeven moment kom je dingen tegen die je nog nooit gedaan hebt. Je bent lekker bezig, maar hoe ga je nu verder? Groeiversneller is een behapbaar en overzichtelijk programma. Het is mooi dat er een heel divers team van begeleiders en ondernemers samenwerkt binnen Groeiversneller. Er valt voor iedere ondernemer iets uit te halen en te leren. Dat is de kracht van het programma. Bovendien is de dynamiek met andere ondernemers uit andere branches uit het hele land erg verhelderend en leerzaam.”

Een combinatie tussen goed ondernemerschap en maatschappelijke impact

Ralph van Dam, groeibegeleider bij Groeiversneller, licht toe dat de focus ligt op een combinatie tussen goed ondernemerschap en impact maken voor een betere wereld: “Vanuit het programma Groeiversneller wordt sociaal en maatschappelijke impact maken steeds belangrijker. Ik vind de recente winnares van Groeiversneller Willeke Borman-Raaijen van het bedrijf Fuego B.V. een mooi voorbeeld. Zij laat een mooie business bouwen hand in hand gaan met maatschappelijke impact. Namelijk letterlijk zoveel mogelijk levens redden en volledige circulariteit toepassen in haar bedrijf. Dat wij als Centraal Beheer met ons Groeiversneller-programma hier een steentje aan mogen bijdragen past bij de koers die we varen. We willen in de komende edities nog meer gaan inzetten op ondernemers die maatschappelijke impact hoog in het vaandel hebben staan.”

Wilt u meer weten over Groeiversneller?

Lees alles over hét programma voor ondernemers met ambitie om te groeien.

Ontdek Groeiversneller

 

Nieuwsbrief nlgroeit

Wat leuk dat je op de hoogte wilt worden gehouden door je te abonneren op onze nieuwsbrief met tips, nieuws, events en aanbiedingen gericht op groei-ondernemers!

Meld je aan

Interessante content voor jou