Waar liggen voor jou de grootste kansen?

Doe het nationaal groeiassessment

Het assessment brengt in kaart waar voor jou de grootste kansen liggen en hoe je die kan benutten. Bovendien kun je jezelf vergelijken met andere groei-ondernemers, een mooie benchmark dus! De test is ontwikkeld in samenwerking met de Denktank van nlgroeit en met diverse experts en partners van nlgroeit. De vragen zijn gebaseerd op diverse wetenschappelijke groeimodellen en adviezen van groeiondernemers en experts. 

Nieuw
Op veler verzoek is het assessment uitgebreid met een teamversie waarbij je jouw uitkomsten nu ook kunt vergelijken met jouw management en die inzichten kunt inzetten als praatstuk met jouw management rond de groei van jouw bedrijf.

Aan de slag
Na het voltooien van het assessment (individueel of team) ontvang je een onafhankelijk rapport waarmee je direct weet waar je staat en waaraan en hoe je moet beginnen. Een effectief praatstuk voor jouw management team overleg. 
Ga je een mentor-traject volgen via nlgroeit? Dan wordt het individuele assessment gratis aangeboden door nlgroeit. Het rapport wordt namelijk vaak als praatstuk benut bij de mentorgesprekken.

Groeitest aanvragen

Feedback groeiondernemers

"Biedt veel herkenning en echte eye-openers en geeft snel een goed overzicht van mezelf en mijn bedrijf."

"Wat een goede test! Eye opener in 20 minuten! Doet een beetje pijn maar hier kan ik echt wat mee."

"Leuke test om te doen! Op basis van de vraagstelling alleen al gaf het inzichten en bewustzijn van zaken die ik ook eens moet gaan oppakken."

"Nog nooit zo helder en duidelijk alle 'knoppen' in één overzicht gehad."

"Ik heb dingen goed voor elkaar maar er is ook heel veel werk aan de winkel."

Volg het voorbeeld van honderden enthousiaste ondernemers en breng precies in kaart waar jouw groeikansen liggen. Lees ook het artikel 'Groeitest biedt verbeterpunten om op te schalen.'

Wil je graag wat meer persoonlijk advies? Mail naar info@nlgroeit.nl.