11 augustus 2021
  • Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

De tweede reeks van Het Groeicollege| start 14 oktober

Na het succes van het eerste Groeicollege starten we in samenwerking met De Ondernemer en ECE, een tweede reeks. Speciaal voor groeiondernemers die aan hun persoonlijke groei en aan de groei van hun bedrijf willen werken. Een uniek interactief programma, met wetenschappelijke analyses van kleine, maar ook grote Nederlandse bedrijven als Coolblue, Picnic en Takeaway. Speciaal samengesteld door experts, voor ondernemers die vandaag willen investeren in het succes van morgen.

Het samenstellen van een ideaal managementteam. Het motiveren van je medewerkers. Je wilt groeien, alleen: hoe doe je dat? Het initiëren en begeleiden van groei vereist aandacht, structuur en goed leiderschap. Dat betekent investeren in jezelf, in je bedrijf én in je medewerkers. Met het Groeicollege helpen we jou om die groei te realiseren. In samenwerking met De Ondernemer en de Erasmus Universiteit hebben we een serie van acht online colleges ontwikkeld waar doelgericht wordt gekeken naar jouw groeistrategieën en -kansen.

Het programma bestaat uit inspirerende cases uit de top van ondernemend Nederland zoals Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Jitse Groen (Takeaway.com), met analyses en onderbouwing van hoogleraren en specialisten. In acht maanden leer je hoe je hun groeistrategieën toepast op jouw bedrijf, en hoe je groei inzichtelijk maakt. Tijdens de interactieve werkcolleges en peer-to-peersessies met collega-ondernemers maak je onder begeleiding van een teamcoach vanuit nlgroeit jouw persoonlijk groeiplan nóg sterker en bouw je een waardevol netwerk op. 

Vanaf het moment dat het hoorcollege is bekeken en het werkcollege van start gaat, voer je de opdrachten zelfstandig uit. De tijdsinvestering per college is gemiddeld 4 uur. Aan het einde van Het Groeicollege beschik je over een concreet persoonlijk groeiplan en een certificaat vanuit de Erasmus Universiteit. We sluiten het programma af met een live collegedag in maart 2022 waar deelnemers en docenten elkaar ontmoeten tijdens een dag vol inspiratie. Check het programma en meld je NU aan op www.hetgroeicollege.nl Let op: er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar.