Internationalisering

Voor veel groei-ondernemers is het een logische stap om hun groeistrategie internationaal uit te rollen. Ruim 25% van de nlgroeit ondernemers heeft vragen over dit onderwerp. Denk aan onderwerpen als internationale groeistrategie, marktonderzoek, werken met distributeurs of partners, landeninformatie, cultuurverschillen en wet- en regelgeving. Wij helpen je op weg met content, webinars en meer. 

Om jou te kunnen helpen bij al deze vraagstukken waar je als groeinondernemer rondom internationalisering mee te maken krijgt, werkt nlgroeit samen met verschillende partners. Bij ons kennisaanbod vind je alle programma's die jou hierin kunnen ondersteunen.

kennisaanbod

Content over internationaliseren

Artikelen, nieuws en blogs geschreven door én voor ondernemers

Meer artikelen over internationaliseren

Mentoren en experts

Onze mentoren hebben stuk voor stuk ervaring met het ondernemerschap en het runnen van een groeibedrijf.

Heb jij vraagstukken rondom internationaliseren?

Ben je ondernemer en heb je een minimale omzet van een miljoen euro? En heb je behoefte om te sparren met een mentor over alles waar je tegenaan loopt rondom internationalisering? Maak dan een keuze uit één van de 400+ beschikbare mentoren met deze expertise. Deze mentoren kunnen jou handvatten bieden die je verder op weg helpen.
 
Interesse? Bekijk de profielen van de beschikbare mentoren, selecteer op basis van jouw behoefte een mentor naar keuze. Op de persoonlijke pagina's van de mentoren kun je de mentor aanvragen. Na aanmelding matchen de matchmakers van nlgroeit je binnen drie werkdagen met de mentor naar keuze. Vervolgens kun je contact opnemen met de desbetreffende mentor. Alle communicatie vindt uiteraard op gepaste afstand plaats, telefonisch of via videobellen.  

Sparren over internationalisering?

Kijken en luisteren

Video's, masterclasses én podcasts rondom het thema internationalisering

Meer handige links

Deze partijen kunnen je verder helpen bij het alle vraagstukken rondom financiering, geldzaken en subsidies